Reservedele og udstyr

Hos Bin2Bil er vi autoriseret forhandler af FordRenaultVolvoHyundaiDacia og Mazda. Det betyder selvfølgelig også, at vi tilbyder salg af originale reservedele og originalt udstyr til disse mærker. Men hvad er originale reservedele, og hvorfor bør du vælge originale frem for uoriginale dele?

Hvorfor skal du vælge originale reservedele

Med originale reservedele får du god kvalitet og sikkerhed for, at delene passer til din bil. Du tænker måske, at det burde være en selvfølge, at reservedelene passer til din bil, når du sender den på værksted, men dette er dog ikke altid tilfældet, når det kommer til uoriginale reservedele. I en uafhængig rapport udført af SKAD har man blandt andet fundet forskelle i egenskaber og konstruktion mellem originale og uoriginale reservedele. En forskel der viser sig at have betydning for sikkerheden ved eventuelle uheld.

Med originale reservedele er du garanteret, at alle dele opfylder gældende krav inden for sikkerheds- og holdbarhedsstandarder. Bilproducenterne står bag efterprøvning og kontrol af delene til netop deres mærker. De er eksperter på området, og det er din sikkerhed for at originale dele er i orden. Derfor får du også 2 års garanti på de originale reservedele.

Køb reservedele og udstyr hos Bin2Bil

Skal du have udskiftet et par dele på bilen, eller har du fortrudt, at du ikke fik installeret bakkamera, da du købte din bil? Hos Bin2Bil kan du altid købe og få monteret reservedele og udstyr på vores mærker. Vi benytter og forhandler udelukkende originale reservedele, og har vi udsolgt af netop den del, der skal bruges til at lave din bil, kan vi i størstedelen af alle tilfælde fremskaffe den manglende del fra dag til dag, så du bliver sparet for alt for lang, ekstra ventetid. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores bilhus i Holbæk, Kalundborg eller Slagelse – du finder kontaktoplysningerne herunder.

VÆLG DIN AFDELING HER

Klik på den ønskede afdeling du du ønsker at kontakte

Book prøvetur    [text form_id id:form_id "Book prøvetur" class:hidden class:ca-hidden class:d-none]