Aircondition service

Hos Bin2Bil anbefaler vi et aircondition service efter bilens/importørens forskrifter (typisk hvert 2. eller 3. år), for at passe på bilens anlæg og undgå unødige reparationer. MEN – der kan være tilfælde, hvor et service tidligere er en rigtig god idé – det kan du læse om herunder…

Bliver bilen ikke kølig, selvom du tænder for bilens aircondition, er det på tide med et aircondition service. Klimaanlæg såvel som airconditionanlæg mister nemlig sin evne til at køle med tiden – ja faktisk nedsættes denne evne hvert eneste år. 

Det er derfor en rigtig god idé at få kørt et aircondition service på din bil, hvis du ønsker god køleevne og et godt indeklima. Dit aircondition- eller klimaanlæg har nemlig både indflydelse på temperatur og luftfugtighed i kabinen samt bakterier og lugtgener.

Et klimaanlæg skal rengøres en gang imellem, for at holde det velfungerende og for at undgå bakteriel forurening og ubehagelig lugt. På grund af luftfugtigheden der trænger ind i AC-systemet skabes der kondens på køleribberne. Kombinationen af fugt, kulde og mørke giver ideelle vilkår for vækst af mikroorganismer. Hver gang klimaanlægget bruges bæres den ubehagelige lugt af mug, svampe og bakterier med ind i kabinen. Støv, forurening og pollen i udeluften kan også være kilder til problemer. 

 

Aircondition service i Holbæk, Slagelse og Kalundborg

Hos Bin2Bil laver vi aircondition service på alle vores værksteder i Holbæk, Slagelse og Kalundborg.

Book prøvetur    [text form_id id:form_id "Book prøvetur" class:hidden class:ca-hidden class:d-none]

    VÆLG DIN AFDELING HER

    Klik på den ønskede afdeling du du ønsker at kontakte