Serviceværksted

Hos Bin2Bil udfører vi certificeret service på mærker som Ford, Volvo, Hyundai, Mazda, Renault og Dacia – alle sammen mærker, som vi også forhandler nye biler fra. Men hvorfor er det vigtigt at få din bil til service? Hvornår er det tid, og hvad er et service egentlig?

Hvad er Service?

Service af din bil er i al sin enkelthed en grundig gennemgang af din bil. Når du har din bil til service, kigges der eksempelvis efter, om der skal skiftes olie og om nogle af bilens dele er defekte. Det er altid en god idé at få lavet autoriseret service. Her er du garanteret, at kravene for det specifikke bilmærke overholdes, og garantien på din bil kan derved opretholdes. Er dit service ikke lavet autoriseret, risikerer du, at garantien ikke dækker, skulle der opstå problemer. 

Hvorfor er det vigtigt at få din bil til service?

Det er vigtigt at få din bil til service, da det er her, du kan forebygge skader og eventuelle reparationer på bilen. Bilen tjekkes igennem for at sikre, at den ikke har drift- og sikkerhedsproblemer. Dette gøres for at øge sikkerheden for dig som ejer, men faktisk også for at øge sikkerheden for dine medtrafikanter.

hvornår skal din bil til service?

Der er stor forskel på bilmodeller og mærker, og der er derfor også forskel på, hvornår din bil skal til service. Bilens alder og brugen af bilen spiller desuden også en stor rolle. Det betyder altså, at intervallet for, hvornår din bil skal til service, kan variere fra 5.000 kørte kilometer til helt op til 50.000 kørte kilometer. Det er dog mest almindeligt, at din bil skal til service mellem 10.000 og 30.000 kilometer.

Kører du ikke det antal kilometer, der er til rådighed i, hvad der kaldes serviceintervallet, så gælder årsintervallet. Men hvad betyder det så? Årsintervallet er hvert eller hvert andet år. Det betyder, at din bil altså skal til service hvert eller hvert andet år selvom, du ikke kører det antal kilometer, der er til rådighed i serviceintervallet – dette for at sikre at bilen er sikker.
 

Service hos Bin2Bil

Er det blevet tid til, at din bil skal til service? Hos Bin2Bil laver vi service på HyundaiDaciaFordMazdaVolvo og Renault. Du har selvfølgelig mulighed for en lejebil, når du afleverer din egen til service. Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål til service på netop din bil – du finder kontaktoplysningerne herunder.

VÆLG DIN AFDELING HER

Klik på den ønskede afdeling du du ønsker at kontakte

Åbningstider i pinsen

Holbæk

Åbent lørdag den 27. 10.00 – 14.00. Lukket mandag den 29.

Se vores normale åbningstider her

Slagelse

Åbent lørdag den 27. & mandag den 29. 11.00 – 15.00

Se vores normale åbningstider her

Kalundborg

Lukket lørdag den 27. Åbent mandag den 29. 11.00 – 15.00

Se vores normale åbningstider her

Book prøvetur    [text form_id id:form_id "Book prøvetur" class:hidden class:ca-hidden class:d-none]