Anhængertræk

Ønsker du anhængertræk på din bil, er der flere forskellige muligheder alt efter bilmærke og -model. Der findes tre former for anhængertræk; fastmonteret-, aftageligt- og svingbart træk. Vi hjælper dig selvfølgelig gerne med at finde den bedste løsning til dit behov – ud fra, hvad der kan monteres på netop din bil. 

Der er udover de tre forskellige typer anhængertræk også to typer stik, nemlig 7-polet (det “gamle”) og 13-polet. Vi monterer i dag stort set kun træk med 13-polet stik, da disse passer til nye trailere og campingvogne. Med en (billig) adapter mellem trækket og din gamle trailer med 7-polet stik, kan du uden problemer få monteret 13-polet anhængertræk og derved havde den nyeste løsning på din bil. Du bør dog være opmærksom på, at der på nogle biler ikke kan monteres anhængertræk.

Montering af anhængertræk i Holbæk, Slagelse og Kalundborg

Ved montering af anhængertræk skal bilen indstilles og kodes korrekt. Det er derfor altid en god idé at vælge et værksted, der er autoriseret i netop dit bilmærke. Hos Bin2Bil udfører vi autoriseret montering af anhængertræk på alle vores værksteder i Holbæk, Slagelse og Kalundborg.

Book værkstedstid allerede idag

Åbningstider i pinsen

Holbæk

Åbent lørdag den 27. 10.00 – 14.00. Lukket mandag den 29.

Se vores normale åbningstider her

Slagelse

Åbent lørdag den 27. & mandag den 29. 11.00 – 15.00

Se vores normale åbningstider her

Kalundborg

Lukket lørdag den 27. Åbent mandag den 29. 11.00 – 15.00

Se vores normale åbningstider her

Book prøvetur    [text form_id id:form_id "Book prøvetur" class:hidden class:ca-hidden class:d-none]

    VÆLG DIN AFDELING HER

    Klik på den ønskede afdeling du du ønsker at kontakte