Renault Service 4+ til kun 1.595 kr.

Service 4+

Hos Bin2Bil introducerer vi nu et helt nyt service til dig, der har en Renault, der er fire år eller ældre.
Selve servicet er mere enkelt og perfekt tilpasset en lidt ældre bil. Den mest markante forskel for dig som bilejer er, at servicet er betydelig billigere. Faktisk garanterer vi, at prisen er maks 1.595 kr. for din Renault, der er over 4 år.

Service 4+ indeholder følgende:

Kampagnen kan ikke kombineres med andre rabatter og tilbud. Priserne er vejledende. Alle Renault-forhandlere har ret til at fastsætte deres egen pris.

100% tryg & gratis vejhjælp

Med Service 4+ på et autoriseret Renault værksted kan du føle dig 100% tryg. Du får tilmed gratis vejhjælp i hele Danmark i de næste 12 måneder.

Kun Renault originaldele

Alle dele og materialer, der udskiftes og benyttes til Service 4+ er udelukkende Renault Originaldele. Du kan således være 100% sikker på, at din Renault er serviceret efter forskrifterne fra Renault

Stempel i servicehæftet

Når du på et tidspunkt skal skifte din Renault ud, vil din bil have en højere værdi, såfremt dit servicehæfte er fyldt ud med Renault stempler. Et Service 4+ eftersyn giver lige som andre Renault serviceeftersyn et stempel i servicehæftet.

Prissikring

Markedets laveste pris for service på din Renault? Ja, ellers matcher vi prisen.Service 4+ er prissat meget lavt, så du ikke behøver at lede efter et bedre tilbud. Det er jo hele ideen med det autoriserede Renault værksted, at vi skal kunne hjælpe dig med alt vedrørende din Renault uanset bilens alder – og til konkurrencedygtige priser. Skulle du mod forventning, finde en lavere pris på en tilsvarende service, kan du være helt sikker på, at vi matcher prisen.

Mere om prissikring

Hos Bin2Bil vil vi gøre op med myterne om, at det er dyrere at få serviceret eller repareret sin Renault på et autoriseret Renault-værksted end på et ikke-autoriseret værksted. Derfor tilbyder vi dig en Prissikring på mekaniske reparations- og vedligeholdelsesarbejder uanset alderen på din Renault. Hos Bin2Bil betyder Prissikring, at vi prismatcher ethvert mekanisk reparations- og servicetilbud, der ikke er ældre end 3 uger, og som kommer fra et uautoriseret værksted, der ikke ligger længere væk end 20 km fra vores Renault-værksted i Holbæk eller Kalundborg.Tilbuddet skal lyde på udførelse af samme stykke arbejde og anvendelse af reservedele, olier og væsker af den tilsvarende kvalitet, som Renault foreskriver anvendt.

Book prøvetur    [text form_id id:form_id "Book prøvetur" class:hidden class:ca-hidden class:d-none]

    VÆLG DIN AFDELING HER

    Klik på den ønskede afdeling du du ønsker at kontakte