Flexleasing

Hos Bin2Bil Leasing tilbyder vi flexleasing, som er din mulighed for at køre i din drømmebil uden at skulle grave dybt i lommerne for at få råd. Du har nemlig mulighed for kun at betale registreringsafgiften for den periode, du har bilen i – smart. Men hvad er leasing egentlig, og hvad er flexleasing helt præcist?

Hvad er leasing

I bund og grund er leasing blot et fancy ord for leje frem for køb. Hos Bin2Bil kan du lease din næste bil – og der er rig mulighed for at finde en leasingaftale, der passer præcist til dine behov. Vi tilbyder nemlig privatleasing såvel som flexleasing. Under flexleasing finder du ovenikøbet flere forskellige typer leasing, så du kan være sikker på at få den helt rette aftale.

Hvad er flexleasing

Ved flexleasing undgår du at skulle betale den fulde registreringsafgift. Du kan nemlig nøjes med en fast månedlig ydelse, hvor registreringsafgiften er delt op i mindre dele og betales på månedsbasis fordelt ud over løbetiden på leasingaftalen. Du betaler således kun en procentdel af registreringsafgiften af gangen. En flexleasingkontrakt strækker sig normalt over 12-36 måneder.

Betalingen ved flexleasing er simpel. Du betaler en førstegangsydelse for din leasede bil samt en månedlig ydelse for at have bilen. Du bør dog være opmærksom på, at flexleasing adskiller sig fra privatleasing, når du skal af med bilen igen. Efter endt kontrakt er der ved flexleasing skrevet en restværdi ind i leasingaftalen. Restværdien er den værdi, som det forventes at bilen er værd, når leasingperioden er udløbet. Det er derfor vigtigt at restværdien afspejler den reelle markedsværdi bedst muligt, så du undgår at stå med en dyr efterregning. Du kan heldigvis vælge mellem to modeller inden for flexleasing nemlig finansiel og operationel leasing.

Flexleasing-modeller og typer af flexleasing

De to flexleasing-modeller indebærer to forskellige scenarier efter kontraktens udløb. Enten skal bilen leveres tilbage til leasingselskabet, eller også skal du selv sælge bilen og indfri restværdien på den. Disse to scenarier går under modellerne finansiel leasing og operationel leasing. For at gøre det hele lidt mere indviklet, findes der også flere leasingtyper under flexleasing nemlig splitleasing og sæsonleasing. Nedenunder kan du læse en kort forklaring på de to flexleasing-modeller samt de to flexleasing-typer, der findes udover almindelig flexleasing.

Ved at vælge finansiel leasing kan du selv sælge bilen uden afgift efter leasingperiodens ophør. Fordelen ved selv at sælge er, at registreringsafgiften opdeles, og at det i sidste ende ofte er billigere at skifte din bil ud med en ny. Du slipper for at binde meget kapital i bilen. Du har masser af fleksibilitet under leasingperioden, og når du skal af med bilen.

Ved operationel leasing er ydelsen ofte lidt højere end ved finansiel leasing, men her skal du til gengæld ikke selv stå for at sælge bilen, når leasingperioden ophører. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om en eventuel restværdi på bilen, da den blot skal leveres tilbage til os hos Bin2bil.

Med sæsonleasing kan drømme blive til virkelighed. Sæsonleasing er nemlig for dig, der gerne vil køre i din ultimative drømmebil i en begrænset periode. Det betyder, at du kan skifte bil alt efter sæson, hvis det er det du ønsker. Med sæsonleasing er det muligt at lease en lækker cabriolet i de varme måneder og senere udskifte den til en lækker SUV i de kolde og regnfulde måneder.

Med splitleasing kan du kombinere arbejdskørsel og privat kørsel i én og samme bil. Du kan nemlig slippe for beskatning af fri bil og samtidig spare din virksomhed for penge. Splitleasing er dog forudsat, at al din kørsel registreres i en kørebog, og at du max bruger din bil til 40 % privat kørsel og mindst 60 % erhvervskørsel. Det vil sige, at med splitleasing skal du bruge over halvdelen af din kørsel i erhvervsmæssigt regi for, at du må indgå en splitleasingaftale.

Hos Bin2bil splitter vi leasingaftalen op i to identiske dele; en til dig og en til din virksomhed. Du betaler, derfor kun for de kilometer som de tilbagelægger ved privat kørsel. For at gøre det så nemt for dig som muligt og for at undgå bøvl, sørger vi for at oprette en elektronisk kørebog med indbygget GPS, der logger al din kørsel og registrerer kilometerfordelingen mellem privat- og erhvervskørsel – nemmere bliver det ikke.

Hvornår er flexleasing en god idé ?

Flexleasing er en oplagt mulighed, hvis du drømmer om at cruise i en lækker luksusbil. Du slipper nemlig for en kæmpe udskrivning, når du skal tilegne dig bilen, samt at have mange penge bundet op i den. Det kan være en fordel at regne på køb versus flexleasing, hvis du overvejer at lease en bil, som ligger i et prisleje mellem 350.000 og 500.000 kr.

Flexleasing hos Bin2Bil

Flexleasing kommer med rigtig mange fordele hos os:

 • Du binder dig ikke for lige så mange penge som ved et traditionelt bilkøb, da nedskrivningen er lavere på bilen, fordi afgiften betales månedsvis, og du kun betaler afgift for den periode, hvor du leaser bilen.
 • Med flexleasing får du mulighed for at skifte bil ofte, særligt hvis du vælger sæsonleasing. 
 • Du er ikke bundet af kilometerbegrænsning med flexleasing, og der er mulighed for billigere bilforsikring.  
 • Du får service- og dækaftale med, når du flexleaser, du skal derfor ikke bekymre dig om store værkstedsregninger på det område. 
 • Du får masser af økonomisk sikkerhed, da du altid ved, hvad din bil koster at have på månedlig basis.

Vi klarer alt fra A til Å – lige fra udregning af byttepris på din nuværende bil til at hjælpe dig med at finde drømmebilen, hvis vi da ikke allerede har den hjemme. Har du spørgsmål til flexleasing eller kig på en specifik bil, du overvejer at lease, kan du altid få et uforpligtende tilbud. Ring til os for rådgivning og en uforpligtende snak, eller kontakt os via vores kontaktformular. Du finder al kontaktinformation til vores afdelinger i Slagelse, Holbæk og Kalundborg lige her.

Book prøvetur  [text form_id id:form_id "Book prøvetur" class:hidden class:ca-hidden class:d-none]

  VÆLG DIN AFDELING HER

  Klik på den ønskede afdeling du du ønsker at kontakte