Se vores åbningstider i Pinsen under kontakt – Gældende fra den 5. juni

Mazda

– Effektivitet og køreglæde

Mazdas modelprogram - du finder Mazda i Holbæk

MAZDA CX-5 Læs mere her
MAZDA CX-30 Læs mere her
MAZDA MX-5 Læs mere her
MAZDA MX-30 Læs mere her

Mazda gĂĄr sin egen vej. Hele vejen.

Man siger, at plejer er død. Spørger du Mazda, har han aldrig eksisteret. Hos Mazda har de altid gjort tingene anderledes og altid udfordret vanetænkningen. Lige fra historien om Wankel-motoren til verdens mest solgte roadster; sportsvognen MX-5. Mazdas nyeste skud på stammen er deres SKYACTIV-teknologier, hvor effektivitet og køreglæde er forenet på bedste vis.

MAZDA – ”Jinba Ittai”
De nye modeller fra Mazda er skabt ud fra en vision om at skabe fuldstændig samhørighed mellem fører og bil. De skaber biler, der rækker ud over funktionen som transportmiddel – som omfavner synergien mellem rytter og hest. Tidssvarende og moderne designs danner rammen om teknologiske egenskaber, der sætter køreglæden i førersædet. Med en bil fra Mazda kan du for alvor mærke en bil, der bevæger sig, som du ønsker. ”Jinba Ittai” – perfekt harmoni i den bedste køreoplevelse. Kontakt Bin2Bil, din lokale Mazda-forhandler i Holbæk og Vestsjælland, for at høre nærmere – 5943 1101.

MAZDA 2

Den nye Mazda 2 er et klart bevis på, at de bedste ting sagtens kan komme i små pakker. Den nye model er designet efter det japanske koncept, KODO. Det øjeblik, hvor energi bliver til bevægelse omsættes af det stærke indre og udføres igennem det dynamiske ydre. Mazda 2 leverer en gennemført føreroplevelse, der byder på pålidelig og effektiv ydeevne, minimalistisk og praktisk interiør med MZD Connect, der giver dig mulighed for at styre musik, radio og lignende. Med den nye SkyActiv-teknologi byder Mazda 2 desuden på letvægtskarosseri og lavt brændstofforbrug. Du kan læse mere om den kraftfulde super-mini, Mazda 2, via linket.

Læs mere om Mazda 2.

MAZDA 3

Mazda 3 findes både som en stilsikker sedan og en sportslig hatchback. MZD Connect, SkyActiv-teknologi, Traffic Sign Recognition og Advanced Smart City Brake garanterer dig en brugervenlig, dynamisk og sikker føreroplevelse med lavt brændstofforbrug i både Mazda 3 Sedan og Mazda 3 Hatchback. Desuden integreres i-ACTIVSENSE-system, der gør både sikkerhed og komfort til en fast del af kørslen. Du kan opleve alle fordelene ved en prøvekørsel hos Bin2Bil i Holbæk, og du kan derudover læse mere via linket.

Læs mere om Mazda 3.

MAZDA 6

Nyt design, opdateret teknik og en udstyrsliste uden sidestykke. Den nye Mazda6 har ikke blot fået et klassisk facelift med let ændret design. Den er opdateret på stort set alle punkter: designmæssigt, teknisk og udstyrsmæssigt. Udvendigt er den største ændring det nye frontparti med en mere markant frontgril og nye, smalle LED-forlygter. Sedan-modellen har også fået en ny udformning af baglygterne og bagagerumsklappen. Fælles for sedan- og stationcarmodellen er nye 17” og 19” aluminiumsfælge, der er designet, så de ser større ud end hidtil.

Indvendigt er ændringerne endnu mere omfattende, idet det meste af interiøret er blevet redesignet. Det gælder blandt andet instrumentpanelet, der er blevet endnu mere overskueligt og som resten af interiøret er udfærdiget i lækre, bløde materialer. Der er en meget elegant overgang fra instrumentpanelet til de ligeledes nydesignede dørbeklædninger, der er med til at skabe en meget harmonisk helhed. Sæderne for og bag er også nye. De er blandt andet blevet bredere og har fået en tykkere polstring. Som noget nyt er der indbygget ventilation i forsæderne i Optimum-modellerne.

Læs mere om Mazda 6.

MAZDA CX-30

Den helt nye Mazda CX-30 har et kraftfuldt design, der i lighed med den nye Mazda3 er resultatet af en videreudvikling af det prisbelønnede Kodo-design, der henter sin inspiration fra japansk æstetik. Den rummelige kabine er kendetegnet ved enkle, horisontale linjer samt instrumenter og betjeningselementer, der er eksemplarisk tydelige og placeret, præcis hvor man forventer at finde dem. Materialekvaliteten er høj og støjdæmpningen er meget effektiv, så kabinen føles eksklusiv og komfortabel for alle passagerer.

Læs mere om Mazda CX-30.

MAZDA CX-5

Kompromisløs køreglæde og muskuløst design finder sammen i den Mazda CX-5, der placerer sig i klassen for mellemstore SUV-modeller som crossover. Det lette karosseri med SkyActiv-teknologi leverer fuld kontrol og lavt brændstofforbrug, der udfolder sig i en dynamisk køreoplevelse. Moderne teknologi som Driver Attention Alerts, Smart City Brake Support og blindvinkelalarm sørger desuden for intelligent sikkerhed. Det hele leveres i muskuløst KODO-design, der kendetegner de karakteristiske Mazda-modeller. Prøv Mazda CX-5 hos Bin2Bil, eller læs meget mere via linket.

Læs mere om Mazda CX-5.

MAZDA MX-5

Det ultrasportslige udtryk i Mazda MX-5 gemmer på hæsblæsende køreoplevelser, der i sandhed bringer fører og bil sammen i fuldstændig samhørighed. MX-5 er verdens mest solgte roadster, og har budt mange mennesker på fantastiske oplevelser. Med SkyActiv-teknologi, avanceret sikkerhedsteknologi og MZD Connect lever MX-5 på fuld kontrol, optimal sikkerhed og inkluderende brugerflade i gennemført KODO-design. Mazda MX-5 bør opleves hos Bin2Bil i Holbæk.

Læs mere om Mazda MX-5

MAZDA MX-30

Helt ny. Helt elektrisk. Helt Mazda. Den nye Mazda MX-30 er designet til at imødekomme de daglige behov hos aktive familier eller enkeltpersoner. Et moderne og stilfuldt ydre med et rummeligt interiør, der ikke kun tilbyder gode køreegenskaber, men også den rækkevidde og alsidighed, du har brug for i dagligdagen.Indvendigt finder man unikke og miljøvenlige detaljer, der er specielt udviklet af Mazda til MX-30. Interiøret består blandt andet af kork i midterkonsollen, behagelige sæder af vegansk imiteret læder og materiale af genanvendte plastflasker i dørene. Målet har været funktionel genbrug med kvalitet. Den nye MX-30 står klar til en prøvetur hos Bin2Bil i Holbæk.

Læs mere om Mazda MX-30

Book prøvetur    [text form_id id:form_id "Book prøvetur" class:hidden class:ca-hidden class:d-none]

    VÆLG DIN AFDELING HER

    Klik på den ønskede afdeling du du ønsker at kontakte