Hyundai forhandler

Slagelse & Kalundborg

Liste over alle Hyundai biler

Hyundai i10 Læs mere her
Hyundai i20 Læs mere her
Hyundai i30 5-dørs Læs mere her
Hyundai i30 Stationcar Læs mere her
Hyundai i30 Fastback Læs mere her
Hyundai IONIQ Hybrid Læs mere her
Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid Læs mere her
Hyundai IONIQ Electric Læs mere her
Hyundai KONA Læs mere her
Hyundai KONA Electric Læs mere her
Hyundai TUCSON Læs mere her
Hyundai TUCSON Hybrid Læs mere her
Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid Læs mere her
Hyundai IONIQ 5 Læs mere her
Hyundai NEXO Læs mere her
Hyundai BAYON Læs mere her
Hyundai SANTA FE Plug-in Hybrid Læs mere her

Overskrift her

tekst her….

Overskrift her

tekst her….

Hyundai i10

Hyundai i10 er kvik, rummelig og overraskende stærk. Derfor er det kun naturligt, at den som den eneste mikrobil på markedet nu også må trække helt op til 300 kg.

Læs mere om Hyundai modellerne her

Hyundai i20

Større og bedre end nogensinde før! Du kan lige så godt vænne dig til smilet, som følger med, når man får lidt mere af det hele. Mere bekvemmelighed. Mere plads. Mere sjov.

Læs mere om Hyundai modellerne her

Hyundai i30 5-dørs

Hyundai i30 fås nu i en ny og forbedret version. Og der er meget at glæde sig til! Den praktiske og populære familiebil er nemlig blevet opgraderet med mulighed for endnu flere hestekræfter, nye opkoblings- og sikkerhedsfunktioner samt opgraderet kabine og eksteriør. Og som noget helt nyt er mild hybrid også blevet en mulighed.

Læs mere om Hyundai modellerne her

Hyundai i30 Stationcar

Inden vi tager hjemmefra, giver vi hinanden løfter. Vi siger til vores mødre, at vi nok skal køre forsigtigt, og vi lover vores børn, at vi nok skal læse godnathistorie for dem, når vi kommer hjem fra arbejde. Hyundai i30 Stationcar er proppet med avanceret teknologi, heriblandt førsteklasses sikkerhedsudstyr og opkoblingsmuligheder, så du kan overholde din løfter.

Læs mere om Hyundai modellerne her

Hyundai i30 Fastback

Unik elegance og spændende præstation

i30 Fastback er kendetegnet ved den skrånende taglinje og lavere karosse. Som resten af ​​i30-familien er fastback-varianten blevet fornyet for et endnu mere generøst look.

Læs mere om Hyundai modellerne her

Hyundai IONIQ Hybrid

IONIQ Hybrid er skabt med fokus på en lav luftmodstand og maksimal performance, hvilket gør den til én af de mest aerodynamiske biler på markedet med en luftmodstandskoefficient på kun 0,25. Slanke konturer og innovative teknologier udnytter tilsammen luftstrømmen, så både luftmodstand og emissioner minimeres.

Læs mere om Hyundai modellerne her

Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid

Med et opfrisket design og forbedrede køreegenskaber og sikkerhedsassistenter er den nye IONIQ Plug-in Hybrid nu bedre end nogensinde før! AktivĂ©r fuld elkørsel ved et enkelt tryk pĂĄ en knap, og nĂĄr den elektriske rækkevidde er opbrugt, kan du fortsætte pĂĄ benzinmotoren – og slutte bilen til en ladestation, nĂĄr du nĂĄr frem hertil.

Læs mere om Hyundai modellerne her

Hyundai IONIQ Electric

Uanset om du er hjemme eller ude at køre, er det nemt at oplade IONIQ Electrics batteri. Afhængigt af bl.a. forsyningsnettet på bopælen eller hvilken type lynladestation, du har adgang til, giver IONIQ Electric dig et udvalg af fleksible lademuligheder.

Læs mere om Hyundai modellerne her

Hyundai KONA

Den nye Hyundai KONA er skabt til at gøre indtryk. Ikke nok med, at det prisvindende design er blevet endnu skarpere. Du kan nu også se frem til endnu flere tilslutningsmuligheder og avancerede sikkerhedsfunktioner. Prøv den hos din forhandler og mærk forskellen.

Læs mere om Hyundai modellerne her

Hyundai KONA Electric

Kigger du efter en SUV for fremtiden, så er den netop ankommet. Den nye og opdaterede KONA Electric er ladet med den nyeste teknologi og giver dig både komfort og køreglæde – og en elektrisk rækkevidde på helt op til 484 km.

Læs mere om Hyundai modellerne her

Hyundai TUCSON

Velkommen til den helt nye TUCSON! Med den nye TUCSON kan du glæde dig til et revolutionerende design, elektrificerede drivlinjer, masser af sikkerhed og komfort samt avanceret teknologi. Se med, når vores produktspecialister, Kasper og Christian, giver dig en detaljeret introduktion til den helt nye TUCON.

Læs mere om Hyundai modellerne her

Hyundai TUCSON Hybrid

Den helt nye Hyundai TUCSON Hybrid viser vejen. Det er både bare noget, der kan ses og mærkes. Du har et nyt og knivskarpt SUV-design. Du har det nyeste indenfor connectivity og sikkerhed. Og sidst, men ikke mindst, har du en hybridteknologi, der rækker længere end nogensinde før. Få din helt egen Danmarkspremiere. Kontakt din lokale Hyundai-forhandler for nærmere aftale.

Læs mere om Hyundai modellerne her

Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid

Den helt nye TUCSON Plug-in Hybrid lander lige om lidt. Se frem til knivskarpt SUV-design og det nyeste inden for connectivity og sikkerhed. Og glæd dig til at få det bedste af to verdener. Kør 100% elektrisk når du har lyst og skift til den brændstofeffektive motor, når du har behov.

Vil du være en af de første bag rattet, kan du allerede forhåndsbestille den i dag.

Læs mere om Hyundai modellerne her

Hyundai IONIQ 5

Fremtidens elektriske mobilitet er her nu. Med IONIQ 5 er fremtidens mobilitet ikke længere noget, vi venter på, men en realitet. Den kompromisløse elbil er med til at give dig friheden til at vælge, hvilket aftryk du sætter på verden.

Læs mere om Hyundai modellerne her

Hyundai NEXO

Hyundai NEXO er opkaldt efter den danske by, Nexø, på Bornholm. Bilen kører på brint, hvilket betyder, at den udelukkende udleder vand. Ligesom en elbil er NEXO drevet af elektricitet. Men i modsætning til en klassisk elbil, der får sin el leveret af et batteri, producerer NEXO selv sin el i en brændselscelle. Yderligere renser NEXO også luften, mens den kører, og hele 99,9% af alle partiklerne bliver fjernet.

Læs mere om Hyundai modellerne her

Hyundai BAYON

Den helt nye BAYON er ikke en SUV som andre. Den er kompakt og har alligevel utrolig højt til loftet. Den er skarp og er alligevel rundhåndet. Smart connectivity og klasseledende sikkerhedsfunktioner er en selvfølge. Det samme er naturligvis nye, effektive motorer med 48 volt mild hybrid-teknologi.

Læs mere om Hyundai modellerne her

Hyundai SANTA FE Plug-in Hybrid

SANTA FE er Hyundais største og mest luksuriøse SUV med plads til 7 personer. Nu er den blevet re-designet. Det giver dig mere plads, mere komfort, mere teknologi, mere sikkerhed – og endnu mere luksus. Men ikke nok med det. Nu kommer den til Danmark som plug-in hybrid, så du kan få lige dele dynamik og råstyrke. Vil du være en af de første bag rattet, kan du allerede forhåndsbestille den i dag.

Læs mere om Hyundai modellerne her

Book prøvetur    [text form_id id:form_id "Book prøvetur" class:hidden class:ca-hidden class:d-none]

    VÆLG DIN AFDELING HER

    Klik på den ønskede afdeling du du ønsker at kontakte