Holbæk afdelingen

Hos Bin2Bil Holbæk er vores værksted og skadecenter autoriseret af Ford og Mazda samt autoriseret servicepartner af Volvo, Polestar, Dacia og Renault, så du kan let aflevere din bil til reparation her hos os. 

Grundig rådgivning og service

Uanset om det er på værkstedet eller ved køb af ny eller brugt bil, tilbyder vi kompetent rådgivning. Som noget ekstra får du ekstra servicerådgivning ved indlevering af din bil på vores værksted i Holbæk. Det indebærer gratis gennemgang af bilen med en værkfører inden reparationen påbegyndes. Det er for at sikre dig gennemsigtighed ved reparation, og at du føler dig tryg igennem hele service- og reparationsprocessen. Du kan desuden også få et gratis synstjek samt en erstatningsbil, når du må undvære din egen. Har du købt en lækker fabriksny bil, men har den ikke alt det udstyr du drømmer om, så sørger vi selvfølgelig også for montering af originalt udstyr.

Ford

Hos Bin2Bil tilbyder vi følgende ydelser ved Ford Holbæk:

 • Salg og privatleasing af nye Ford i Holbæk
 • Autoriseret service af Ford på vores værksted i Holbæk
 • Montering af ekstraudstyr samt reparationer af Ford

På Bin2Bils værksted i Holbæk er vi autoriseret Ford forhandler og værksted. Det betyder, at du kan få lavet autoriseret service og reparation på din Ford og bevare fabriksgarantien. Vores Ford-værksted i Holbæk følger alle Fords forskrifter og benytter altid originale reservedele.

Mazda

Hos Bin2Bil tilbyder vi følgende ydelser på Mazda Holbæk:

 • Privatleasing og salg af nye Mazda i Holbæk
 • Autoriseret service af Mazda på vores værksted i Holbæk
 • Reparation af Mazda på vores værksted samt montering af ekstra udstyr

Hos Bin2Bil i Holbæk er vi autoriseret værksted og forhandler af Mazda. Det betyder, at du på vores Mazda-værksted kan få lavet autoriseret service og reparationer på din Mazda og derved bevare fabriksgarantien. Vores værksted i Holbæk benytter altid originale Mazda reservedele og følger alle forskrifter fra Mazda.

Volvo

Hos Bin2Bil tilbyder vi følgende ydelser på Volvo Holbæk:

 • Autoriseret service af Volvo på vores Volvo-værksted i Holbæk
 • Reparation af Volvo samt montering af ekstraudstyr

Vores Volvo-værksted er autoriseret af Volvo, hvilke betyder at alle service følger Volvos forskrifter og alle reservedele er originale. Hos Bin2Bil i Holbæk er vi autoriseret Volvo-værksted. Er du interesseret i køb eller privatleasing af nye Volvo, kan vi skaffe dem fra vores afdeling; Volvo Slagelse.

Polestar Service

Hos Bin2Bil Holbæk introducerer vi dig for Polestar Service! Et servicetjek der får vores fulde opmærksomhed helt ned til mindste detalje.

Lad vores kyndige teknikere stå for vedligeholdelse og reparation af din bil. Vi kender Polestar bilerne ud og ind og gør os altid umage for at sikre bilens forskrifter, så du er garanteret optimal sikkerhed og funktion.

Bestil tid til dit Polestar servicetjek i dag!

Renault

Hos Bin2Bil tilbyder vi følgende ydelser på Renault Holbæk:

 • Privatleasing af Renault i Holbæk
 • Autoriseret service af Renault på vores værksted i Holbæk
 • Reparationer af din Renault  samt montering af ekstraudstyr

Hos Bin2Bil i Holbæk er vi autoriseret værksted af Renault. Det betyder, at du på vores Renault-værksted kan få lavet autoriseret service. Det gør det nemlig muligt at opretholde fabriksgarantien. Vi benytter altid originale dele fra Renault ved reparationer, og vi følger ligeledes alle forskrifter fra Renault.

Dacia

Hos Bin2Bil tilbyder vi følgende ydelser på Dacia Holbæk:

 • Privatleasing af Dacia i Holbæk
 • Autoriseret service af Dacia på vores værksted i Holbæk
 • Reparation af din Dacia på vores værksted
 • Montering af ekstraudstyr på alle Dacia

Hos Bin2Bil i Holbæk er vi autoriseret servicepartner for Dacia. For dig betyder det, at du på vores værksted kan få lavet autoriseret service på din Dacia. Det gør nemlig, at du kan bevare fabriksgarantien. På vores værksted i Holbæk bruger vi altid originale dele fra Dacia og følger alle gældende forskrifter. 

Kontaktinfo

HOLBÆK
Bin2Bil A/S
Bilbyen 2, 4300 Holbæk

T: 5943 1101
E: holbaek@bin2bil.dk

Autoriseret serviceværksted af Ford, Renault, Dacia & Mazda samt autoriseret Volvo Service forhandler

Book prøvetur  [text form_id id:form_id "Book prøvetur" class:hidden class:ca-hidden class:d-none]

  VÆLG DIN AFDELING HER

  Klik på den ønskede afdeling du du ønsker at kontakte