Skadecenter

Det er aldrig rart når uheldet er ude. Er du kørt i grøften en glat vinterdag, eller har du haft et sammenstød med en anden bil på vejen, så har din bil måske taget skade og skal repareres. Hos Bin2Bil kan vi hjælpe med din skadesanmeldelse – vi har nemlig erfaring på området, og kan give dig et trygt forløb. Vi tilbyder desuden følgende i forbindelse med skader:

Men ikke nok med det – vi stiller selvfølgelig også en erstatningsbil til rådighed, så du stadig kan komme rundt til hverdagens gøremål, når din egen bil er på skadescenteret. Derudover får du tre års garanti på reparationerne.

Når uheldet er ude

Når uheldet er ude, og der er flere parter involverede, er der nogle ting, du skal huske at notere dig inden, du forlader stedet. Dette er blandt andet for at sikre dokumentation på uheldet i forhold til forsikring og eventuelle reparationer af din bil. Når uheldet er sket, bør du få følgende oplysninger om den/de involverede:
 • Forsikringsselskab
 • Bilens registrerings nummer samt mærke og årgang
 • Førerens navn, adresse og postnummer samt kørekortnummer
 • Navn, adresse og telefonnummer på ejeren af bilen
 • Dato og sted for uheld samt eventuel kontaktinformation på øjenvidner

Vi laver ikke buler, vi fikser dem

Hos Bin2Bil skal det være en god og professionel oplevelse at få lavet skader på din bil. Vi tilbyder autoriseret reparation af Ford, Volvo, Hyundai og Mazda på vores værksted. Har du spørgsmål til skadesforløb, online skadesbehandling eller blot bekymringer omkring reparation efter skade, er du altid velkommen til at kontakte vores skadescentre i enten Holbæk, Slagelse og Kalundborg – du finder kontaktoplysningerne herunder.

Har du ikke være ude for et uheld, men skal din bil repareres, så kan du læse mere om reparationer lige her samt udstyr og reservedele til brug ved reparation her.

Book prøvetur  [text form_id id:form_id "Book prøvetur" class:hidden class:ca-hidden class:d-none]

  VÆLG DIN AFDELING HER

  Klik på den ønskede afdeling du du ønsker at kontakte