Bin2Bil A/S persondatapolitik

Som kunde hos Bin2Bil A/S betror du os dine oplysninger. Denne privatlivspolitik er beregnet som en hjælp til at forstå, hvilke informationer og data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til. Dette er vigtige oplysninger, så vi håber, du vil tage dig tid til at læse dem. Husk, at du altid kan skrive en e-mail til post@bin2bil.dk hvis du vil vide mere om hvilke oplysninger vi har om dig.

Vores persondatapolitik beskriver:

  • Hvilke oplysninger vi modtager og indsamler.
  • Hvad dit samtykke indeholder og hvordan vi anvender disse oplysninger.
  • De valgmuligheder, som vi giver dig, og hvordan du kan f√• adgang, opdatere og sletter oplysningerne.

Bin2Bil A/S registrerer ikke umiddelbart personf√łlsomme data om vores bes√łgende p√• hjemmeside eller n√•r du handler i vores forretninger. Hvis vi g√łr, vil det fremg√• tydeligt i processen. Bin2Bil vil til enhver tid, behandle personoplysninger i overensstemmelse med g√¶ldende lovgivning.

Den juridiske enhed hvor vi indsamler, behandler og passer på dine data er:

Bin2Bil A/S
CVR.: 25834933
Bilbyen 2
4300 Holbæk

Telefon: 5943 1101
E-mail: post@bin2bil.dk

1. HVORFOR SAMTYKKE OG HVAD VI BRUGER DET TIL?

Et samtykke er enten et dokument du skal underskrive, eller en elektronisk formular du skal acceptere p√• mail/sms, for at vi kan f√• lov til at behandle data omkring dig, eksempelvis din e-mail eller dit telefonnummer. Et lovligt grundlag for behandling af persondata kan ogs√• v√¶re en aftale, lovgivning eller ud fra en interesseafvejning. Eksempelvis hvis du har underskrevet en slutseddel p√• en bil eller tegnet en serviceaftale, m√• Bin2Bil A/S ogs√• behandle de persondata du har skulle oplyse i forbindelse med dit k√łb.

Vi bruger dit samtykke til f√łlgende:

  • Indkaldelse til service og d√¶kskifte.
  • Forbrugerinformation- og kundetilfredshedsunders√łgelser.
  • Markedsf√łring.
  • Rustinspektionsindkaldelse.
  • Garantiindkaldelser.

Vi lagrer dine data og samtykke indtil du trækker det tilbage eller efter fem år, hvis du ikke har været aktiv. De informationer du oplyser os er vi forpligtiget til at opbevare sikkert, så de ikke kan kompromitteres af nogen udefrakommende.

Bemærk: Mangler vi din tilladelse, kan vi ikke kontakte dig omkring vigtige serviceindkaldelser og forbrugerinformation, der kan have indvirkning på din bils garanti og vedligeholdelse. Behandling af persondata kræver dog ikke altid et samtykke. Et lovligt grundlag for behandling af persondata kan også være en aftale, lovgivning eller ud fra en interesseafvejning.

Nedenstående tekst (i kursiv) bliver du præsenteret for, når vi beder om dit samtykke:

1. Jeg samtykker hermed til, at Bin2Bil må bruge min oplyste e-mail og/eller mobilnummer til at sende mig e-mails, sms og mms med:

  • Information (f.eks. nyhedsbreve) om produktnyheder, √•bent hus, nye- og brugte biler m.m. Dette g√¶lder ogs√• henvendelser fra vores import√łrer: Ford, Renault/Dacia, Mazda og Volvo, alt efter kundens bilm√¶rke.
  • P√•mindelser om v√¶rkstedsbes√łg.
  • Alle former for servicemeddelelser, herunder p√•mindelse om tid for d√¶kskifte, obligatoriske serviceeftersyn, s√¶soneftersyn og lovpligtige syn.
  • Tilbud p√• reservedele, tilbeh√łr og services til min bil – herunder vask og pleje, rustbeskyttelse og synsforberedelse.
  • Tilbud p√• leasing, finansiering, forsikring, vejhj√¶lp, medlemskaber og lignende som Bin2Bil formidler.

—oooOooo—

Jeg er gjort bekendt med, at Bin2Bils IT-leverand√łr Biltorvet A/S, cvr-nr. 34576289, driver den database, hvori mine informationer opsamles og opbevares.

Jeg er gjort bekendt med, at Bin2Bil og Biltorvet A/S indsamler en række data om min bil/min bilmodel, herunder men ikke udelukkende stamdata på bilen, informationer fra bilens IT-systemer, informationer fra salg og servicering af bilen, informationer om forsikring, informationer fra syn og informationer om ejere og brugere.

Jeg er også bekendt med, at Bin2Bil / Biltorvet A/S via tredjeparts cookies indsamler standard http informationer om de enheder jeg bruger til at åbne e-mails og sms/mms samt informationer om disse enheders brugeradfærd.

På den baggrund samtykker jeg til,

2. at Bin2Bil / Biltorvet A/S m√• knytte disse indsamlede informationer til min profil, og at disse informationer dermed bliver personhenf√łrbare og omfattet af persondatalovgivningens beskyttelsesregler.

3. at Bin2Bil / Biltorvet A/S må anvende de indsamlede informationer til at målrette annoncer, tilbud og andre informationer til mig.

—oooOooo—

For opbevaring af mine informationer g√¶lder persondatalovgivningen og Bin2Bil / Biltorvet A/S’ persondatapolitik.

Jeg er bekendt med, at jeg altid kan få indsigt i de oplysninger som Bin2Bil / Biltorvet A/S opbevarer om mig og min bil ved at rette direkte henvendelse til den pågældende part.

Jeg er også bekendt med at jeg kan kræve fejl i mine informationer rettet og slettet, hvis betingelserne herfor er opfyldt.

Jeg er bekendt med, at jeg til enhver tid uden omkostninger for mig, kan kalde mit ovenstående samtykke tilbage, herunder delvist.

Hvis jeg tilbagekalder mit samtykke, kan min e-mail/mobilnummer ikke længere anvendes til at sende mig ovenstående salgsinformationer og servicemeddelelser.

Hvis jeg skifter e-mail/mobilnummer må Bin2Bil / Biltorvet A/S gerne kontakte mig for at få oplyst min nye e-mail/mobilnummer. Biltorvet A/S må også gerne kontakte mig på e-mail/mobilnummer, for at få samtykke til at bruge andre kommunikationsmåder, som opstår i fremtiden.

Hvis jeg senere v√¶lger at tilmelde mig tjenester udbudt af Bin2Bil / Biltorvet A/S via de sociale medier, s√• g√¶lder dette samtykke ogs√• for informationer, der modtages som f√łlge af min tilmelding.

2. HVILKE OPLYSNINGER MODTAGER OG INDSAMLER VI?

I dette afsnit kan du læse mere om hvor vi indsamler persondata om dig, hvilke data det drejer sig om og hvordan vi bruger dem.

2.1. HJEMMESIDE OG DIGITALE MEDIER

P√• vores hjemmesider indsamler vi kun persondata, n√•r du selv giver det til os. Eksempelvis n√•r du booker et service til din bil eller bestiller en pr√łvetur. Ved at benytte vores hjemmesider acceptere du at vi indsamler fuldst√¶ndigt anonymiserede data om dig.

ONLINE BOOKING AF VÆRKSTEDSTIDER

N√•r du bruger vores online booking til service og v√¶rksted, sp√łrger vi om en r√¶kke oplysninger s√• vi kan give dig den bedste service. Vi sp√łrger om f√łlgende informationer ved kontooprettelse og ved efterf√łlgende brug af bookingportalen:

  • Dit navn og adresse.
  • Din bils registreringsnummer og information om kilometertal.
  • Din e-mail og telefonnummer

Disse oplysninger bruges til g√łre det muligt at booke tid direkte i vores v√¶rksteders arbejdskalender. Vi benytter ogs√• din adresse og kontaktoplysninger til at kontakte dig, hvis der er aflysninger og eller anden information, der er vigtig for dig at vide i forbindelse med bookningen.

BRUG AF KONTAKTFORMULARER “KONTAKT MIG” OG “BOOK PR√ėVETUR”

P√• bin2bil.dk kan du benytte dig af vores kontaktformularer ‚ÄĚKontakt mig‚ÄĚ og ‚ÄĚbook pr√łvetur‚ÄĚ. Begge steder beder vi om f√łlgende informationer:

  • Dit navn
  • E-mail
  • Telefonnummer

N√•r du sender din informationer til os, modtager vi dem i et sikkert kundedatabase system til videre behandling. Herved giver du Bin2Bil A/S lov til at kontakte dig via disse informationer, eksempelvis med henblik p√• booking af pr√łvetur.

COOKIEDATA

Vores hjemmesider anvender cookies, for at bidrage til at give dig den bedste oplevelse, vi kan. Cookies er sm√• tekstfiler, der placeres p√• din computer eller mobiltelefon, n√•r du bes√łger websites.

Vi anvender cookies til f√łlgende form√•l:

  • Forbedre din brugeroplevelse og f√• avancerede funktioner til at virke.
  • Forbedre hastigheden for webstedet.
  • Tillade dig at dele sider med sociale netv√¶rk som Facebook o.a.L√łbende at forbedre vores hjemmeside til fordel for dig.
  • Teknisk funktionalitet, s√• vi kan huske dine pr√¶ferencer.
  • Trafikm√•ling, s√• vi ved hvor mange, der bes√łger vores site og kan dokumentere dette.
  • Annonceafvikling, s√• vi kan styre, hvor ofte samme annonce vises til den samme bruger og registrere hvor mange, der klikker p√• den.
  • Adf√¶rdsbaseret individuelt m√•lrettet annoncering, s√• vi kan vise dig de annoncer, som vi formoder, er mest relevante for dig.

Vi anvender ikke cookies til:

  • At indsamle personligt identificerbare oplysninger.
  • At samle personf√łlsomme data ind.
  • At videregive personligt identificerbare data til tredjepart

Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal m√•neder (kan variere), men de fornyes efter hvert bes√łg p√• vores website.

Sådan sletter du cookies

Se vejledning her: http://www.minecookies.org/cookiehandtering

Vores egne cookies

Vi anvender cookies til at f√• vores website til at fungere korrekt. Det sker f.eks. hvis der tilbydes personaliseringsvalg p√• websitet, validering af data s√•som telefonnummer, betalingsl√łsninger, samt avanceret funktionalitet s√•som afstemninger, produktbed√łmmelser mm.

Tredjeparts cookies

Vores website omfatter funktionalitet der leveres af tredjepart. Et almindeligt eksempel er en indbygget YouTube video.Vores website indeholder en eller flere af f√łlgende, som anvender cookies:

  • Google Analytics
  • Snap Engage
  • Add This
  • Share This
  • Med flere

Deaktivering af disse cookies vil sandsynligvis afbryde de funktioner, der tilbydes af disse tredjeparter

Cookies til Sociale Websites

For at du nemt kan ‚ÄĚLike‚ÄĚ eller dele vores indhold p√• sites som Facebook og Instagram har vi inkluderet deleknapper p√• vores site. Vores website indeholder f√łlgende, som anvender cookies:

  • Facebook
  • Instagram
  • Google+
  • Med flere

Konsekvenserne for privatlivets fred på disse varierer fra netværk til netværk og vil være afhængig af de personlige indstillinger, du har valgt på disse tjenester.

Cookies til andet brug

Vi afpr√łver j√¶vnligt nye designs eller funktioner p√• vores website. Vi g√łr dette ved at vise forskellige versioner af vores hjemmeside for forskellige bes√łgende og anonymt analysere, hvordan vores bes√łgende reagerer p√• disse forskellige versioner. I sidste ende hj√¶lper det os til at tilbyde dig et bedre website. Vi bruger cookies til at udarbejde bes√łgsstatistik, som viser hvor mange mennesker, der har bes√łgt vores website, hvilken type teknologi de bruger (f.eks. Mac eller Windows, hvilket hj√¶lper os med at identificere, om vores website ikke fungerer som det skal for s√¶rlige teknologier), hvor lang tid de bruger p√• sitet, hvilken side de ser p√• osv. Dette hj√¶lper os med at forbedre vores hjemmeside. Disse s√•kaldte analyseprogrammer fort√¶ller os ogs√•, p√• et anonymt grundlag, hvordan folk kom frem til dette site (f.eks. fra en s√łgemaskine), og om de har v√¶ret her f√łr. Cookies er meget udbredt inden for online-annoncering. Hverken vi, vore annonc√łrer eller vores reklamepartnere f√•r personligt identificerbare oplysninger fra disse cookies.

Du kan lære mere om online-annoncering på http://www.minecookies.org/cookiehandtering Du kan fravælge næsten alle reklamecookies på http://www.minecookies.org/fravalg selv om vi ville foretrække, at du ikke gjorde det. I sidste ende hjælper reklamer med at holde meget af internettet gratis. Det er også værd at bemærke, at fravalg af reklamecookies ikke vil betyde, at du ikke vil se reklamer, blot, at de ikke vil blive skræddersyet til dig længere.

Du har m√•ske bem√¶rket, at nogle gange efter at have bes√łgt et websted, ser du et √łget antal reklamer fra det websted, du netop har bes√łgt. Teknologien til at g√łre dette, er gjort mulig ved hj√¶lp af cookies. Vi placerer til tider en s√•kaldt ‚ÄĚremarketing cookie‚ÄĚ under dit bes√łg. Vi bruger disse reklamer til at vise specielle tilbud og til at opfordre dig til at komme tilbage til vores site. Du kan frav√¶lge disse cookies n√•r som helst som forklaret ovenfor.

2.2. VED V√ÜRKSTEDSBES√ėG

N√•r du bruger et af vores v√¶rksteder, kan du f√łrste gang blive oprettet som kunde i vores kundedatasystem. Her skal vi bede dig om f√łlgende oplysninger:

  • Dit navn og adresse.
  • Din hjemme- eller postadresse.
  • Dit telefonnummer.
  • Din e-mail.
  • Din bils registreringsnummer
  • Evt. CVR nr.

2.3. VED K√ėB AF NY BIL

N√•r du k√łber en ny bil hos Bin2Bil A/S, indhenter vi en r√¶kke informationer p√• dig. Alt afh√¶ngig af, hvad hvilken bil og m√¶rke du k√łber, vil vi indsamle forskellig informationer. Herunder kan du se en liste over hvilken informationer vi som minimum vil have brug for i forbindelse med k√łb og salg af bil:

  • Dit fulde navn
  • Bop√¶lsadresse
  • Dit telefonnummer
  • Din e-mail

Herudover kan der ogs√• v√¶re yderligere informationer, vi skal indhente i forbindelse med salg og k√łb af ny bil. Det vil v√¶re i forbindelse med finansieringen af din bil igennem en af vores finansieringspartnere. I Det tilf√¶lde vil vi yderlige skulle have oplyst:

  • √Örsopg√łrelser
  • L√łnsedler
  • Andre finansielle informationer

N√•r du ans√łger om finansiering, uanset produktet, vil finansieringsselskabet altid som minimum lave en automatisk profilering ved hj√¶lp af de oplyste persondata. Dette sker i forbindelse med finansieringsselskabet kreditvurdering.

3. HVEM VI DELER DINE OPLYSNINGER MED OG HVORDAN

Som kunde hos Bin2Bil A/S deler du ofte nogen information omkring dig selv. Det kan v√¶re en e-mail eller et telefonnummer. I afsnittet f√łr, kan du se hvilken informationer du deler med os. √Örsagen til vi deler informationer med tredjepartnere er flere. F√łrst og fremmest betyder det for dig en bedre service. Du f√•r nyttige informationer om service og andre vilk√•r, der drejer sig om din bil og sikkerhed. Vi kan ogs√• nemt se hvorn√•r din burde komme til service – og indkalde dig – s√• du kan beholde din bils fabriksgaranti.

3.1. GENERELT FOR BIN2BIL A/S

Har vi modtaget dine personoplysninger, er vi ansvarlig for at dine oplysninger bliver opbevaret forsvarligt. Alt afh√¶ngig af hvilke m√¶rke din bil har, deler vi ogs√• dine informationer med den p√•g√¶ldende import√łr. Herunder kan du se hvilke import√łrer, vi samarbejder med.

  • Ford, Ford Motor Company Danmark
  • Renault/Dacia Europe
  • Volvo Cars Europe
  • Mazda Europe

Bin2Bil A/S overf√łrer ikke data til tredjelande udenfor EU. Hos Bin2Bil A/S har vi ogs√• en r√¶kke interne IT systemer, vi benytter til behandling af kundedata. Disse systemer er altid opdateret og bedst muligt sk√¶rmet for hacking og indtr√¶ngning udefra.

4. HVORDAN TILBAGEKALDER DU DIT SAMTYKKE MED BIN2BIL A/S

√ėnsker du af den ene eller anden √•rsag at tilbagekalde dit samtykke, respekterer vi selvf√łlgelig dette fuldt ud.

Vi er lovmæssigt forpligtiget til kunne tilbagekalde alle informationer du har givet til os. Også fra samtlige tredjepartnere. For at tilbagekalde dit samtykke skal du blot skrive til os på post@bin2bil.dk og fortælle os, at du vil ophæve dit samtykke med Bin2Bil A/S. Husk at skrive dit fulde navn og adresse. Herefter vil vi hurtigst muligt vende tilbage til dig med bekræftelse på sletningen.

Du har krav på, at få udleveret alle informationer vi har opbevaret omkring dig i et struktureret, almindeligt anvendt maskinlæstbart format, således at du kan sende dine personoplysninger til en anden dataansvarlig. Du kan også rette Рeller begrænse Рhvilken persondata vi lagrer om dig. Har du ændringer til dine oplysninger hos Bin2Bil A/S, skal du skrive til os på post@bin2bil.dk.