Autolakering

Der kan være flere gode grunde til, at du måske står og overvejer om din bil skal have en autolakering. Måske har du skader i lakken på din bil i form af småridser eller stenslag. 

Ofte kan denne type småskader poleres væk, men er skaden dybere kan det være nødvendigt med autolakering. Her lakeres de berørte områder, så stenslag og/eller småridser forsvinder. Jo dybere stenslag og ridser bilen har, desto større chance er der for, at pladedelen under lakken begynder at ruste. Det er derfor en god idé regelmæssigt at gå din bil visuelt igennem, for at tage eventuelle rustproblemer ved alvorlige lakskader i opløbet.

Hvad er autolakering?

Men hvad er autolakering helt præcist, og hvorfor er det godt at få gjort selv ved små skader? Autolakering er i bund og grund en overfladebehandling af din bils synlige dele. 

Formålet med autolakering er ikke blot din bils æstetiske udtryk eller lækre farve, den har faktisk til formål at beskytte bilen mod korrosion i forbindelse med blandt andet rust. 

Der stilles derfor høje krav til autolakering, og hos Bin2Bil går vi altid efter den bedste kvalitet. Vi laver et grundigt forarbejde i form af slibning, rustbeskyttelse og grunder inden, det er tid til den endelige lakering og flotte finish.

Autolakering i Holbæk, Slagelse og Kalundborg

Hos Bin2Bil tilbyder vi autolakering på vores værksteder i Holbæk, Slagelse og Kalundborg.

Book prøvetur    [text form_id id:form_id "Book prøvetur" class:hidden class:ca-hidden class:d-none]

    VÆLG DIN AFDELING HER

    Klik på den ønskede afdeling du du ønsker at kontakte