Kalundborg afdelingen

Hos Bin2Bil Kalundborg er vores værksted autoriseret af Ford og Hyundai, så der er rig mulighed for aflevere din bil til reparation her hos os.

Grundig rådgivning og service

Uanset om det er på værkstedet eller ved køb af ny eller brugt bil, tilbyder vi kompetent rådgivning. Som noget ekstra får du ekstra servicerådgivning ved indlevering af din bil på vores værksted i Kalundborg. Det indebærer gratis gennemgang af bilen med en værkfører inden reparationen påbegyndes. Det er for at sikre dig gennemsigtighed ved reparation, og at du føler dig tryg igennem hele service- og reparationsprocessen. Du kan desuden også få et gratis synstjek samt en erstatningsbil, når du må undvære din egen. Har du købt en lækker fabriksny bil, men har den ikke alt det udstyr du drømmer om, så sørger vi selvfølgelig også for montering af originalt udstyr.

Skadecenter

Uanset hvilket bilmærke og forsikringsselskab tager vi hånd om din skade – sådan at det er nemt for dig, hvis uheldet skulle være ude.

Vi klarer al kontakt til dit forsikringsselskab, sørger for en lånebil, vi udarbejder en skadesrapport, højt uddannede teknikere tager sig af bilen ud fra taksatorrapporten og giver den efterfølgende en ekstra service i form af vask og støvsugning.

Vores skadecenter har beliggenhed på Elmegade 31 – Du kan kontakte vores værkfører Morten Worm via mail: mw@bin2bil.dk  eller på 59 48 06 48.

Ford

Hos Bin2Bil tilbyder vi følgende ydelser ved Ford Kalundborg:

 • Salg og privatleasing af nye Ford i Kalundborg
 • Autoriseret service af Ford på vores værksted i Kalundborg
 • Montering af ekstraudstyr samt reparationer af Ford

På Bin2Bils værksted i Kalundborg er vi autoriseret Ford forhandler og værksted. Det betyder, at du kan få lavet autoriseret service og reparation på din Ford og bevare fabriksgarantien. Vores Ford-værksted i Kalundborg følger alle Fords forskrifter og benytter altid originale reservedele.

Hyundai

Hos Hyundai Kalundborg tilbyder vi et stort udvalg af ydelser inden for salg og værksted:

 • Salg og privatleasing af nye Hyundai i Kalundborg
 • Salg af originale Hyundai-reservedele
 • Autoriseret service og reparation på vores Hyundai-værksted
 • Montering af ekstraudstyr på din Hyundai

Hos Hyundai Kalundborg er vi autoriseret Hyundai-forhandler og -værksted. Det betyder, at alle service og reparationer udført hos os følger Hyundais forskrifter, så du kan bevare fabriksgarantien på din bil.

Kontaktinfo

KALUNDBORG
Bin2Bil A/S
Elmegade 31, 4400 Kalundborg

T: 5951 2020
E: kalundborg@bin2bil.dk

Autoriseret serviceværksted af Ford, Renault, Dacia & Hyundai.

Book prøvetur  [text form_id id:form_id "Book prøvetur" class:hidden class:ca-hidden class:d-none]

  VÆLG DIN AFDELING HER

  Klik på den ønskede afdeling du du ønsker at kontakte