Olieskift

Hvor ofte skal der laves olieskift? 

Der bør foretages olieskift på bilen med jævne mellemrum uanset bilens alder – ny som gammel. 

Det er for at du kan være sikker på, at bilen holdes godt kørende. Olien har nemlig til formål at smøre motoren og holde den ren. En god huskeregel er, at et olieskift bør foretages cirka en gang om året – men det kan altså variere. 

Det skyldes, at levetiden på bilens olie er afhængig af dit kørselsmønster. På visse bilmærker og modeller fortæller bilens infoskærm, når det er tid til olieskift – beregnet ud fra antallet af (kold)starter, antal kørte km m.m. Du skal dog være opmærksom på, om din bil er udstyret med denne automatiske påmindelse om olieskift/service. Er dette ikke tilfældet, er det vigtigt at du selv holder øje med at overholde serviceintervallet for motorskift/service. En slidt olie smører ikke motoren korrekt, hvilket på længere sigt betyder højere driftsomkostninger på vedligeholdelse af motorens vitale dele.

Husk i øvrigt den gamle tommelfingerregel med at tjekke oliepinden ved hver tankning. Herved kan du lette følge med i, om din bil pludseligt begynder at bruge mere olie end normalt – og få løst problemet i tide…

Olieskift i Holbæk, Slagelse og Kalundborg

Hos Bin2Bil udfører vi olieskift på alle vores værksteder i Holbæk, Slagelse og Kalundborg. Ved et olieskift sørger vi for at skifte olien samt bilens oliefilter (alt efter importørens forskrifter).

Book værkstedstid allerede idag

Book prøvetur    [text form_id id:form_id "Book prøvetur" class:hidden class:ca-hidden class:d-none]

    VÆLG DIN AFDELING HER

    Klik på den ønskede afdeling du du ønsker at kontakte