Stenslag – reparation af stenslag

Stenslag opstår når, ja en sten eller en mindre genstand kastes op på forruden fra bilen foran dig – og det kan blive en bekostelig affære, hvis du er meget uheldig. 

Sidder stenslaget, så det har betydning for dit udsyn, eller har det slået revner og løber, kan du risikere at ruden helt skal skiftes. 

Det er desuden ulovligt at køre med et stenslag, der hæmmer udsynet for dig som fører. Det er derfor værd at få kigget på med det samme. 

Heldigvis kan mindre stenslag nemt ordnes. Du kan med fordel selv sætte en ”stenslagsplaster” på det berørte område, for at sikre, at det ikke begynder at løbe eller at der ophobes snavs i det. 

Et stenslagsplaster er blot et lille stykke klart tape beregnet til formålet. Mindre stenslag fixes ved, at vi limer skaden. Det sker ved hjælp af speciallim, som hærdes med UV-lys.

Udskiftning af forrude

Har dit stenslag udartet sig til at hele din forrude desværre skal udskiftes, klarer vi også det på vores Bin2Bil værksteder. 

Vi er autoriserede i flere forskellige bilmærker og arbejder ud fra de højeste kvalitetsstandarder. 

Udskiftning af forrude ved stenslag hos os betyder, at du kan være godt og sikkert kørende.  Vi tager højde for alt hvad der kan være af teknologi i din forrude såsom regnsensor eller varme.

Reparation af stenslag i Holbæk, Slagelse og Kalundborg

Er du så uheldig at få et stenslag, er det heldigvis forholdsvis nemt at reparere, hvis skaden ikke er for stor. Hos Bin2Bil kan du få ordnet stenslag i forruden på vores værksteder i Holbæk, Slagelse og Kalundborg.

Book prøvetur    [text form_id id:form_id "Book prøvetur" class:hidden class:ca-hidden class:d-none]

    VÆLG DIN AFDELING HER

    Klik på den ønskede afdeling du du ønsker at kontakte