Reparationer

Reparationer

Der kan være rigtig mange gode grunde til, at din bil trænger til reparation. Den kan være gammel og har derfor brug for at få udskiftet slidte dele. Eller måske har du en nyere bil, hvor du oplever problemer eksempelvis på grund af en defekt komponent. Det er utroligt vigtigt, at få din bil til reparation lige så snart, du oplever, at der er et problem – ikke kun for din egen skyld, men også for dine medtrafikanters. Slidte og defekte dele kan være til fare for trafiksikkerheden og i nogle tilfælde blot til gene og irritation for dig selv under kørsel.

Hos Bin2Bil er vores værksted og skadecenter autoriseret af Ford, Hyundai, Volvo og Mazda. Ved reparation af din bil benytter vi udelukkende originale reservedele fra de pågældende mærker. Det er din garanti for, at sikkerheden altid er i orden. Vi er desuden eksperter i fejlfinding på disse mærker og kan derfor hurtigt finde frem til, hvilke dele der volder dig problemer og kræver reparation. Vil du forebygge dyre reparationer, bør du sørge for at få din bil til service, når det er tid. Læs mere om service her.

Erstatningsbil

Når din bil er til reparation, kan det godt gøre hverdagen en smule kompliceret. For hvordan skal du lige pludselig komme på arbejde og hente ungerne, hvis du ikke har andre transportmuligheder? Ja det kan faktisk blive lidt af en hovedpine. Hos Bin2Bil har du derfor muliged for at leje en erstatningsbil, når din bil er til reparation hos os. På den måde kan du fortsætte hverdagen som hidtil, og du slipper for yderligere bilbøvl.

Ligger du inde med spørgsmål til reparation af netop din bil, er du altid velkommen til at kontakte os.

Du finder al kontaktinformation ved knappen nedenfor.

VÆLG DIN AFDELING HER

Klik på den ønskede afdeling du du ønsker at kontakte

Book prøvetur    [text form_id id:form_id "Book prøvetur" class:hidden class:ca-hidden class:d-none]