Polestar service

Hos Bin2Bil introducerer vi dig for Polestar service! Et servicetjek der får vores fulde opmærksomhed – helt ned til mindste detalje. Vi er i Holbæk og Slagelse udvalgt som autoriserede servicepoints, som er din sikkerhed for, at vi som værksted ikke går på kompromis med kvaliteten og sikkerheden.

Lad derfor vores kyndige teknikere stå for vedligeholdelsen og reparationen af din bil. Vi kender Polestar bilerne ud og ind og gør os altid umage for at sikre bilens forskrifter, så du er garanteret optimal sikkerhed og funktion.

Polestar service indeholder følgende:


Kun Polestar originaldele

Alle dele og materialer der benyttes ved service eller reparation er udelukkende Polestar originaldele. Du kan således være 100% sikker på, at din Polestar er serviceret efter forskrifterne.

2 års køretøjsgaranti

Kør trygt og sikkert i din Polestar. Hos Bin2Bil udskifter vi nemlig omkostningsfrit defekte dele, der er forårsaget af en fabrikationsfejl. Denne service gælder de første 2 år efter købet.

100% tryg og gratis hjælp

Skulle du mod forventning opleve fabrikationsfejl, som kræver reparation, kan vi afhente og aflevere din Polestar uden ekstra omkostninger. Denne service tilbydes inden for en radius af 60 km.


Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål, eller ønsker at booke tid til din Polestar.

Bestil tid i Holbæk

Hos Bin2Bil i Holbæk er vi autoriseret værksted af Polestar. Du kan bestille tid til dit serviceeftersyn i Holbæk ved at kontakte os på tel: +45 59 43 11 01, eller ved at skrive en mail til holbaek@bin2bil.dk

Bestil tid i Slagelse

Hos Bin2Bil i Slagelse er vi ligeledes autoriseret værksted af Polestar. Hvis du ønsker at bestille tid i Slagelse, kan det gøres ved at kontakte os på tel: +45 58 55 10 00 eller mail slagelse@bin2bil.dk

Book prøvetur    [text form_id id:form_id "Book prøvetur" class:hidden class:ca-hidden class:d-none]

    VÆLG DIN AFDELING HER

    Klik på den ønskede afdeling du du ønsker at kontakte