Privatleasing

Privatleasing er en rigtig god måde hvorpå, du kan blive bilejer og slippe for alle bekymringerne forbundet med at have bil. Privatleasing er nemlig langtidsleje af bil, hvor service er inkluderet i prisen, så du ikke skal bekymre dig om værkstedsregninger. Men hvordan fungerer privatleasing helt præcist, tænker du nok? Når du privatleaser en bil, betyder det faktisk, at du lader os hos Bin2Bil købe bilen for dig, hvor vi derefter lejer den ud til dig for en månedlig ydelse. Du kan ovenikøbet få den månedlige ydelse skræddersyet til netop dine behov. Det kan være med blandt andet forsikring, dækskifte og serviceaftaler inkluderet i den faste månedlige pris for leasingperioden. Når du leaser, betaler du ikke den fulde registreringsafgift på bilen. Du betaler, kun afgift i de måneder, hvor du har bilen – det kan derfor godt betale sig at privatlease frem for at købe.

Derfor skal du vælge privatleasing

Med privatleasing får du økonomisk tryghed. Du ved nemlig altid, hvad din bil koster dig om måneden. Du skal ikke bekymre dig om nedskrivning og restværdi på bilen, når du skal af med den igen på grund af et højt kilometertal. Derudover er det muligt at skifte bil oftere end ved traditionelt køb af bil. Du kan nemlig selv bestemme, hvor lang tid din leasingaftale skal strække sig over. Det mest normale er leasingaftaler med en varighed på mellem 12 og 36 måneder. Du kan derfor nemt skifte til ny bil, når din privatleasingaftale udløber. Det kan også sagtens lade sig gøre at aflevere bilen tilbage inden leasingaftalens udløb, du skal blot være opmærksom på, at der er et minimum antal måneder, som du skal lease bilen i.

Når du privatleaser, skal du betale en førstegangsydelse, som maksimalt må udgøre 30 % af bilens anskaffelsessum. Det betyder, at der er en mindre udskrivning, der går ud over den månedlige ydelse, når du skal erhverve dig din nye firehjulede ven.

Det særlige ved privatleasing

Ved privatleasing går bilen tilbage til os, når din leasingaftale udløber. For dig betyder det, at du ikke skal bekymre dig om bilens restværdi, når du skal af med din bil. Du er dog altid forpligtet til at aflevere bilen i god stand og er selv ansvarlig for større buler og ridser, der ikke kan betragtes som almindeligt slid.  Der er desuden kilometerbegrænsning, når du privatleaser. Det kræver derfor, at du har rimelig godt styr på dit kørselsbehov inden, du indgår en leasingaftale. Ved leasingaftalens påbegyndelse indskrives der i aftalen det antal kilometer, som du forventer at køre på et år. Den månedlige ydelse og deraf prisen udregnes blandt andet efter antal kørte kilometer. Dette kan du dog undgå ved at vælge flexleasing, som du kan læse mere om her.

Fordele ved at privaltease hos Bin2Bil

Hos Bin2Bil hjælper vi dig hellere end gerne med at finde den helt rigtige leasingaftale til dig og dine kørselsbehov. Privatleasing hos os kommer med en hel række fordele.

 • Det har aldrig været lettere at skifte bil ofte 
 • Du har økonomisk sikkerhed, da du altid kender din månedlige ydelse og derfor kan lægge den ind i dit budget  
 • Du skal ikke tænke på hverken reparation eller service, da dette er inkluderet i leasingprisen 
 • Du skal ikke bekymre dig om værditab på bilen og skal ikke stå for salg af din bil ved kontraktens udløb 
 • Du får en meget lavere førstegangsydelse ved privatleasing end ved traditionelt køb af ny bil 

Ligger du inde med spørgsmål, eller har du udset dig drømmebilen, som du gerne vil lease, er du velkommen til at kontakte os. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på, hvad det koster at privatlease netop den bil, du har i kikkerten hos os. Du finder al vores kontaktinformation lige her samt åbningstider på vores forskellige afdelinger i Slagelse og Holbæk.

Book prøvetur  [text form_id id:form_id "Book prøvetur" class:hidden class:ca-hidden class:d-none]

  VÆLG DIN AFDELING HER

  Klik på den ønskede afdeling du du ønsker at kontakte