Se vores åbningstider i Pinsen under kontakt – Gældende fra den 5. juni

Ford

Oplev verden med Ford – Der findes én til alle 

Familiebiler

Ford Fiesta Læs mere her
Ford Focus Læs mere her
Ford Mondeo Læs mere her

MPV biler

Ford S-MAX Læs mere her
Ford Galaxy Læs mere her

SUV & Crossover

Ford Kuga Læs mere her
Ford Puma Læs mere her

Specials

Ford Ranger Læs mere her

Oplev med Ford

Henry Ford revolutionerede turismen i USA, da han med sine Ford-biler gjorde det muligt for den almene middelklasse at krydse større distancer på kort tid og opleve verden omkring dem med biler de fleste havde råd til. Det var da også Ford, der for alvor satte gang i bilproduktionen i det 20. århundrede, da mærket tog samlebåndet til sig og lige pludselig kunne producere biler på rekordtid til gode priser. Allerede dengang formåede Ford at følge med teknologien, være innovative og fremsynede – og dette er på ingen måde blevet mindre med årerne.  

Ford arbejder nemlig altid på at være førende inden for innovativ teknologi og skubber hele tiden grænserne for, hvad der er muligt. Du vil derfor hurtigt opdage, at hver enkelt Ford er udstyret med fantastiske teknologier og nyttige funktioner. Lige fra de populære Ecoboost-motorer, der reducerer brændstofforbruget og CO2-udledningen til Traffic Sign Recognition (Trafikskilte-genkendelse), som genkender skilte, du passerer, og viser dem på instrumentbrættet, for blot at nævne to geniale teknologier.

Sikkerhed og design gĂĄr hĂĄnd i hĂĄnd i Fords modeller

Hos Ford er sikkerheden altid i højsædet, så du kan føle dig tryg på motorvejen såvel som i byen. De mange nye Ford modeller har nemlig nødbremse-assistent, som giver dig ekstra kraft ved nødopbremsninger, og Active City Stop, som hjælper dig med at undgå fodgængere og cyklister, skulle du have overset dem, samt reducerer kollisionens konsekvenser er uheldet ude. Alt dette i ultralækre Ford-modeller, der alle sammen har det til fælles, at de giver fantastisk komfort og køreglæde, når du triller afsted.

Har du spørgsmål vedrørende de forskellige Ford-modeller, er du velkommen til at kontakte os. Du finder al vores kontaktinformation lige her. Du kan også tage et kig på vores øvrige mærker Hyundai, Dacia, Mazda, Volvo og Renault.

Ford Fiesta

Du vil ikke fortryde en køretur i den nye Ford Fiesta. Du kan nemlig selv opleve, hvordan den nyeste teknologi og stilfuldt design kombineres i sin klasses mest forførende personbil. Alle funktionerne i den nye Ford Fiesta er udviklet for at lade dig få mest muligt ud af din dag. Læs mere om den nye Ford Fiesta og alle de innovative features som standardudstyr via linket.

Læs mere om Fiesta-modellerne her.

Ford Focus

Med det mest raffinerede og avancerede interiør samt det helt nydesignede eksteriør, er dette den hidtil mest elegante Ford Focus.Der indgår desuden mange nye teknologier i denne næste generations model, der er værd at bemærke. Eksempelvis giver Ford SYNC II mulighed for med stemmestyring og 8” touchscreen, at man kan betjene bilens underholdnings- og navigationssystem samt klimaanlægget udelukkende via stemmen. Den aktive parkeringshjælp er også blevet endnu bedre, så både 90 graders og parallelparkering kan foretages problemfrit. Læs mere om den spændende nye Focus via linket.

Læs mere om Focus-modellerne.

Ford S-Max

Uovertruffen ydeevne og præcis manøvrering, supermoderne stil og intelligente teknologier – alt dette får du i den nye Ford S-MAX, som i den grad skiller sig ud fra mængden. Hertil hører nemlig praktisk anvendelighed, fleksibilitet og effektivitet. Med den bred vifte af bemærkelsesværdige teknologier, er det en af de smarteste biler med fem sæder (og kan endda udvides til syv), der findes på markedet. Læs mere om S-MAX via linket, og se hvorfor den passer perfekt til en aktiv livsstil.

Læs mere om S-Max modellerne.

Ford Kuga

Slående, ultra-moderne styling og design udvendigt og indvendigt. Vedholdende effektivitet og kompromisløs ydeevne. En imponerende liste af smarte systemer, teknologier og funktioner. Og alt det praktiske, anvendelige og fleksible du måtte ønske. Hvis du synes, at uendelige muligheder, smukt design og fantastisk funktionalitet er tiltagende, så er den nye Kuga noget for dig. Du kan læse meget mere via linket.

Læs mere om Kuga-modellerne her.

Ford Mondeo

Den nye Ford Mondeo Stationcar og 5-dørs overbeviser med et iøjnefaldende, slankt design, der giver en dynamisk silhuet- Bilens kraftfulde præstation og enestående ydeevne formidles af bilens visuelle udtryk. Samspillet mellem bilens intelligente, sofistikerede design og omhyggelige håndværk samt den banebrydende teknologi gør den nye Ford Mondeo Stationcar og 5-dørs til den mest avancerede Ford Mondeo nogensinde. Du kan læse mere om årets firmabil 2016, Ford Mondeo, via linket.

Læs mere om Mondeo-modellerne her.

Ford Galaxy

Den nye Ford Galaxy redefinerer rejseoplevelsen ved at give yderst fleksible siddepladser for helt op til syv personer. Det nye EasyFold-system med Power Raise-funktion giver dig mulighed for at klappe sæderne op og ned med et tryk på en knap. Og da der er masser af plads til at slappe af og strække sig i den bekvemme og velindrettede kabine, vil du nyde hver kilometer af hver tur, du kører. Hvis du påskønner kombinationen af elegant og tidsvarende design, den nyeste teknologi, den bedste kvalitet, så opgradér til den nye Ford Galaxy og vær forberedt på at rejse med imponerende meget plads.

Læs mere om Galaxy-modellerne her.

Ford Puma

Den Nye Ford Puma er skabt præcist til dig og din moderne livsstil. Designet er nemlig utroligt innovativt og tilpasset det travle liv. Ford Puma har klassens bedste og mest kompromisløse og rummelige bagagerum, og det er ikke kun her den lækre Puma giver den gas. Dens skulpturelle silhuet og fede SUV-styling er nemlig ikke for sjov. Det markante design gør Ford Puma til et vidunder af funktionelle løsninger, der byder på masser af køreglæde og eksklusivitet.
Udover et lækkert design er der også kræset om en lang række innovative funktioner. Du bliver nemlig forkælet med moderne føreassistanceteknologier kaldet Ford CO-Pilot360, som blandt andet hjælper dig med styring, bremsning og acceleration.

Læs mere om Ford Puma her.

Ford Ranger

Med den nye Ford Ranger kan du ikke undgå at blive blæst bagover. Den specialbyggede pickup kommer nu med avancerede teknologier som vejbaneassistent og skiltegenkendelse. Men ikke nok med det. Den er bygget til, at give dig ultimativ komfort og robusthed. Interiøret er ultralækkert, og kombineret med det rå og robuste ydre fusionerer den nye Ford Ranger lækkerhed og pragmatisme. Den har en lastekapacitet op til 1 ton og kan trække hele 3.500 kg. Det er et rent muskelbundt af en bil.

Læs mere om Ford Ranger her.

Placering: Kalundborg

Ford Fiesta

1,0 EcoBoost Black Edition Start/Stop 140HK 3d

Kontant pris
119.900 DKK
ModelĂĄr
2016
Kilometer
93.849
Drivmiddel
Benzin
Solgt
Placering: Holbæk

Ford Fiesta

1,0 EcoBoost Hybrid ST-Line Start/Stop 155HK 5d 6g

 
Solgt
ModelĂĄr
2021
Kilometer
25.000
Drivmiddel
Hybrid (Benzin + El)
Hybrid
Placering: Holbæk

Ford Fiesta

1,0 EcoBoost Hybrid Titanium Start/Stop 125HK 5d 6g

Kontant pris
169.900 DKK
ModelĂĄr
2020
Kilometer
31.979
Drivmiddel
Hybrid (Benzin + El)
Placering: Slagelse

Ford Fiesta

1,0 EcoBoost ST-Line 140HK 5d

Kontant pris
174.900 DKK
ModelĂĄr
2019
Kilometer
46.000
Drivmiddel
Benzin
Placering: Holbæk

Ford Fiesta

1,0 EcoBoost Titanium DCT 125HK 5d 7g Aut.

Kontant pris
229.900 DKK
ModelĂĄr
2021
Kilometer
35.000
Drivmiddel
Benzin
Placering: Holbæk

Ford Fiesta

1,0 EcoBoost Titanium DCT 125HK 5d 7g Aut.

Kontant pris
254.900 DKK
ModelĂĄr
2021
Kilometer
10.000
Drivmiddel
Benzin
Placering: Holbæk

Ford Fiesta

1,0 EcoBoost Titanium Fun Start/Stop 100HK 5d

Kontant pris
99.999 DKK
ModelĂĄr
2016
Kilometer
99.000
Drivmiddel
Benzin
Placering: Holbæk

Ford Fiesta

1,0 EcoBoost Titanium Start/Stop 125HK 5d 6g

Kontant pris
164.900 DKK
ModelĂĄr
2019
Kilometer
13.500
Drivmiddel
Benzin
Placering: Holbæk

Ford Fiesta

1,5 TDCi Active Start/Stop 85HK 5d 6g

Kontant pris
160.000 DKK
ModelĂĄr
2020
Kilometer
39.375
Drivmiddel
Diesel
Placering: Slagelse

Ford Fiesta

1,5 TDCi Titanium Start/Stop 85HK 5d 6g

Kontant pris
149.900 DKK
ModelĂĄr
2020
Kilometer
72.987
Drivmiddel
Diesel

Book prøvetur    [text form_id id:form_id "Book prøvetur" class:hidden class:ca-hidden class:d-none]

    VÆLG DIN AFDELING HER

    Klik på den ønskede afdeling du du ønsker at kontakte