Ford forhandler

Holbæk, Slagelse & Kalundborg

Familiebiler

Ford Fiesta Læs mere her
Ford Focus Læs mere her

SUV & Crossover

Ford Kuga Læs mere her
Ford Puma Læs mere her
Mustang Mach E
Mustang Mach-E Læs mere her
Ford Explorer
Ford Explorer Læs mere her
Ford tourneo courier
Ford Tourneo Courier Læs mere her
Mustang Mach E
Mustang Mach-E Læs mere her

Specials

ford ranger
Ford Ranger Læs mere her

Oplev med Ford

Henry Ford revolutionerede turismen i USA, da han med sine Ford-biler gjorde det muligt for den almene middelklasse at krydse større distancer på kort tid og opleve verden omkring dem med biler de fleste havde råd til. Det var da også Ford, der for alvor satte gang i bilproduktionen i det 20. århundrede, da mærket tog samlebåndet til sig og lige pludselig kunne producere biler på rekordtid til gode priser. Allerede dengang formåede Ford at følge med teknologien, være innovative og fremsynede – og dette er på ingen måde blevet mindre med årerne.  

Ford arbejder nemlig altid på at være førende inden for innovativ teknologi og skubber hele tiden grænserne for, hvad der er muligt. Du vil derfor hurtigt opdage, at hver enkelt Ford er udstyret med fantastiske teknologier og nyttige funktioner. Lige fra de populære Ecoboost-motorer, der reducerer brændstofforbruget og CO2-udledningen til Traffic Sign Recognition (Trafikskilte-genkendelse), som genkender skilte, du passerer, og viser dem på instrumentbrættet, for blot at nævne to geniale teknologier.

Sikkerhed og design gĂĄr hĂĄnd i hĂĄnd i Fords modeller

Hos Ford er sikkerheden altid i højsædet, så du kan føle dig tryg på motorvejen såvel som i byen. De mange nye Ford modeller har nemlig nødbremse-assistent, som giver dig ekstra kraft ved nødopbremsninger, og Active City Stop, som hjælper dig med at undgå fodgængere og cyklister, skulle du have overset dem, samt reducerer kollisionens konsekvenser er uheldet ude. Alt dette i ultralækre Ford-modeller, der alle sammen har det til fælles, at de giver fantastisk komfort og køreglæde, når du triller afsted.

Har du spørgsmål vedrørende de forskellige Ford-modeller, er du velkommen til at kontakte os. Du finder al vores kontaktinformation lige her. Du kan også tage et kig på vores øvrige mærker Hyundai, Dacia, Mazda, Volvo og Renault.

Ford Fiesta

Du vil ikke fortryde en køretur i den nye Ford Fiesta. Du kan nemlig selv opleve, hvordan den nyeste teknologi og stilfuldt design kombineres i sin klasses mest forførende personbil. Alle funktionerne i den nye Ford Fiesta er udviklet for at lade dig få mest muligt ud af din dag. Læs mere om den nye Ford Fiesta og alle de innovative features som standardudstyr via linket.

Læs mere om Fiesta-modellerne her.

Ford Focus

Med det mest raffinerede og avancerede interiør samt det helt nydesignede eksteriør, er dette den hidtil mest elegante Ford Focus.Der indgår desuden mange nye teknologier i denne næste generations model, der er værd at bemærke. Eksempelvis giver Ford SYNC II mulighed for med stemmestyring og 8” touchscreen, at man kan betjene bilens underholdnings- og navigationssystem samt klimaanlægget udelukkende via stemmen. Den aktive parkeringshjælp er også blevet endnu bedre, så både 90 graders og parallelparkering kan foretages problemfrit. Læs mere om den spændende nye Focus via linket.

Læs mere om Focus-modellerne.

Ford Kuga

Slående, ultra-moderne styling og design udvendigt og indvendigt. Vedholdende effektivitet og kompromisløs ydeevne. En imponerende liste af smarte systemer, teknologier og funktioner. Og alt det praktiske, anvendelige og fleksible du måtte ønske. Hvis du synes, at uendelige muligheder, smukt design og fantastisk funktionalitet er tiltagende, så er den nye Kuga noget for dig. Du kan læse meget mere via linket.

Læs mere om Kuga-modellerne her.

Ford Puma

Den Nye Ford Puma er skabt præcist til dig og din moderne livsstil. Designet er nemlig utroligt innovativt og tilpasset det travle liv. Ford Puma har klassens bedste og mest kompromisløse og rummelige bagagerum, og det er ikke kun her den lækre Puma giver den gas. Dens skulpturelle silhuet og fede SUV-styling er nemlig ikke for sjov. Det markante design gør Ford Puma til et vidunder af funktionelle løsninger, der byder på masser af køreglæde og eksklusivitet.
Udover et lækkert design er der også kræset om en lang række innovative funktioner. Du bliver nemlig forkælet med moderne føreassistanceteknologier kaldet Ford CO-Pilot360, som blandt andet hjælper dig med styring, bremsning og acceleration.

Læs mere om Ford Puma her.

Mustang Mach E

Mustang Mach-E

Vi præsenterer Mustang Mach-E: Fords første fuldelektriske SUV. Smukt formet design, de nyeste teknologier og en elektrisk rækkevidde på 600 km.

Mustang Mach-E er en elektrisk SUV, der leverer øjeblikkelig acceleration med GT-modellen, der kan nå 0-100 km/t på bare 3,8 sekunder.

Læs mere om Mustang Mach-E her

Ford Explorer

Ford Explorer

Den ultimative 100 % elektriske SUV er klar til eventyr. Ikonisk design. Imponerende rækkevidde. Hurtig opladning. Overlegen komfort og næste generations konnektivitet. Explorer. Forny din opfattelse af eventyr.

Læs mere om Ford Explorer

Ford tourneo courier

Ford Tourneo Courier

INTELLIGENT OG STÆRK. PLADS TIL EVENTYR

Skift mellem to og fem siddepladser og pak bilen til en forlænget weekend. Vælg mellem benzindrevne eller rent elektriske drivlinjer. Med et SUV-look, avancerede tilslutningsmuligheder og stor fleksibilitet. Hvad end du ønsker dig af den. Hvor end du er.

Læs mere Ford Tourneo Courier

ford ranger

Ford Ranger

Med den nye Ford Ranger kan du ikke undgå at blive blæst bagover. Den specialbyggede pickup kommer nu med avancerede teknologier som vejbaneassistent og skiltegenkendelse. Men ikke nok med det. Den er bygget til, at give dig ultimativ komfort og robusthed. Interiøret er ultralækkert, og kombineret med det rå og robuste ydre fusionerer den nye Ford Ranger lækkerhed og pragmatisme. Den har en lastekapacitet op til 1 ton og kan trække hele 3.500 kg. Det er et rent muskelbundt af en bil.

Læs mere om Ford Ranger her.

Book prøvetur    [text form_id id:form_id "Book prøvetur" class:hidden class:ca-hidden class:d-none]

    VÆLG DIN AFDELING HER

    Klik på den ønskede afdeling du du ønsker at kontakte