Se vores åbningstider i Pinsen under kontakt – Gældende fra den 5. juni

Renault

– Effektivitet og køreglæde

Megane Electric Læs mere her
Captur Læs mere her
Renault Zoe
ZOE Electric Læs mere her

Bliv blæst bagover med Renault

Renault har en helt særlig passion for livet – det handler om at lade sig overraske og leve livet fuldt ud. Dette verdenssyn går selvfølgelig igen i Renaults mange modeller. De har derfor designet deres biler, så tilværelsen bliver endnu nemmere. Med deres Easy Life-features kan du tilpasse din køreoplevelse til netop dine behov, så du blot kan nyde køreturen, når du sætter dig ind bag rattet. Der er desuden kræset for øjet med det sensuelle og varme design, der går igen indvendigt og udvendigt i alle Renault-modellerne – intet er overladt til tilfældighederne. Derfor finder du selvfølgelig et stort udvalg af personbiler fra Danmarks fjerde største bilmærke, der tilbyder uovertruffen sikkerhed og teknologi. 
 
Alle slags biler 
Hvad er et sensuelt ydre og uovertruffen sikkerhed og teknologi, hvis du ikke kan finde en model fra Renault, der passer til dig. Heldigvis har Renault formået at dække ethvert tænkeligt behov med deres brede udvalg. Du finder nemlig altid lækre modeller i forskellige størrelser lige fra den 100% elektriske ZOE, til den populære Renault Megane, der har plads til hele familien. Derudover finder du skønne SUV’er med høj indstigning og excellent kørekomfort, praktiske stationcars og den ultimative familiebil – nemlig MPV’en. Renault har skabt skønne biler siden 1898 og overrasker gang på gang med deres unikke biler og formidable køreegenskaber. Har du spørgsmål til vores Renault-modeller er du velkommen til at kontakte os. Du finder vores kontaktinformation lige her.
Renault Arkana

Arkana

Arkana kombinerer slanke linjer med en robust stil. Dens unikke design giver en muskuløs profil, en god frihøjde og et interiør i topklasse.  
I R.S. Line-versionen er effekten endnu stærkere. Med de eksklusive farve, sportslige udtryk, særlige fælge med røde detaljer og dobbelt udstødningsrør vil du helt sikkert blive forført ud over det sædvanlige.

E-Tech hybridteknologien er inspireret af motorsporten og den perfekte kombination af ydeevne og effektivitet. Start med elkørsel i byen, og kør op til 80 % af dine køreture på el. Reducér dit brændstofforbrug med op til 40 % sammenlignet med en tilsvarende benzinmotor!

Regenerativ bremsning oplader automatisk batteriet på din Arkana E-Tech hybrid under kørslen. Nyd en behagelig kørsel under alle forhold med en reaktionsdygtig og hurtig acceleration. Arkana E-Tech hybrid tilpasser sig for at leve op til alle dine kørselsbehov, så du får den bedste oplevelse.

Læs mere om Renault Arkana her.

Renault Clio

Clio

Den nye Renault Clio er uden tvivl kærlighed ved første blik. Designet er imponerende og kendetegnet ved sofistikeret elegance og dynamiske linjer og former. Det er dog ikke kun udseendet, der er helt i top. Det er køreoplevelsen også, som du får bag rattet i den stilige kabine, hvor der er kræset for de mindste detaljer og intuitiv teknologi.

Den ikoniske Clio byder på mere plads end Twingo’en og giver masser af køreglæde, hvor end du færdes – om det er i byen eller på landevejen. Sikkerheden selvfølgelig helt i top. Den har eksempelvis automatisk nødopbremsning, da den er udstyret med blandt andet fodgængerdetektion.

Læs mere om Renault Clio her.

Renault Megane

Megane

Smalle kurver, stærke skuldrer, karakteristisk LED-lyssignatur, og et imponerende kølergitter – du er garanteret stærke køreoplevelser med det dynamiske design i den nye Renault Megane. Du kan desuden nyde det højteknologiske cockpit med sin store midterkonsol, strømlinede instrumentbræt og nemme og intuitive navigation samt et raffineret materialevalg i højeste kvalitet, når du sætter dig ind bag rattet i den lækre Megane.

Vælg mellem fire benzinmotorer, og få den motor, der passer til lige præcis dine kørselsbehov. Her kan du blandt andet skifte til ECO-tilstand for at spare benzin. Eller vælge mellem tre dieselmotorer, der giver endnu bedre brændstoføkonomi. Med Renault Megane får du ultimativt fransk design, masser af plads og køreglæde, så du kan leve livet fuldt ud.

Læs mere om Renault Megane her.

Kadjar

Oplev et dagligt adrenalinkick med Renaults Kadjar. Her får du en alsidig bil, der giver komfortabel kørsel på solidt asfalterede veje såvel som på hullede grusveje. Med dens kompakte ramme, eventyrlystne look, øgede frihøjde, front- og bagbeskyttelsesplader og 4WD- eller 2WD-gearkasser er Kadjar essensen af ægte crossover-mentalitet.

Dens modulopbyggede design og teknologiske udstyr, der er designet med henblik på netop dig, samt højfunktionelle interiør og adskillige, integrerede, teknologiske løsninger gør Kadjar svær at modstå.

Læs mere om Renault Kadjar her.

Captur

Har du lyst til at prøve en crossover, som skriger power? Renault Captur er Renaults dristige og urbane SUV, der blæser dig bagover med sit eksklusive, dynamiske og rå ydre. Den nye Captur har fået nye signaturlygter med karakteristiske C-formede LED-lys, der lyser op dag og nat.

Personliggør Captur’en med polerede, sorte og ekstratonede ruder og vælg mellem hele 23 frække toner. Ja du kan faktisk nærmest skræddersy din Captur, så den passer til netop dine præferencer, når det kommer til udstyr såvel som udseende. Renault Captur er den ultimative crossover til dig, der ønsker høj indstigning, smart design og god kørekomfort – uanset om det er i byernes smalle gader eller på de danske motorveje.

Læs mere om Renault Captur her.

Renault Zoe

Revolutionerende elbiler

Med en elbil fra Renault får du en støjsvag, omkostningseffektiv og sikker bil med en imponerende rækkevidde. Vi tilbyder to elbiler fra Renault – en rummelig Renault Kangoo Z.E. med et stort varerum og en forbavsende enkel Renault ZOE med fem sæder. Uanset om din drømmebil er en rummelig varebil eller en lille bybil, har vi bilen til dig. Du kan prøvekøre disse modeller hos Bin2Bil i Holbæk.

Læs om Renaults elbiler her
.

Åbningstider i sommerferien

Holbæk

Gældende fra uge 26 til og med uge 31

Aftenholdet

Mandag – Fredag: Lukket

Værksted og Reservedele

Mandag – Torsdag: 07.30 – 15:30
Fredag: 07.30 – 15:00

Salg

Mandag – Fredag: 09.00 – 17.30
Lørdag: 10.00 – 14.00

Slagelse

Værksted - Gældende fra uge 26 til og med 31

Værksted, plade og reservedele

Mandag – Torsdag: 07.30 – 15:30
Fredag: 07.30 – 15:00

Salg - Gældende fra uge 26 til og med 34

Salg

Mandag – Fredag: 09.00 – 17.30
Lørdag: Lukket
Søndag: 11.00 – 15.00

Kalundborg

Gældende fra uge 24 til og med uge 35

Værksted og Reservedele

Mandag – Torsdag: 07.30 – 15:30
Fredag: 07.30 – 15:00
Lukket i uge 29

Salg

Mandag – Fredag: 09.00 – 17.00
Søndag: 11.00 – 15.00

Book prøvetur    VÆLG DIN AFDELING HER

    Klik på den ønskede afdeling du du ønsker at kontakte