Renault forhandler

Holbæk & Kalundborg

Austral NYHED Læs mere her
Renault Arkana
Arkana Læs mere her
Renault Megane
Megane Læs mere her
Megane E-Tech Læs mere her
Captur Læs mere her
Renault Zoe
ZOE E-Tech Læs mere her

Bliv blæst bagover med Renault

Renault har en helt særlig passion for livet – det handler om at lade sig overraske og leve livet fuldt ud. Dette verdenssyn går selvfølgelig igen i Renaults mange modeller. De har derfor designet deres biler, så tilværelsen bliver endnu nemmere. Med deres Easy Life-features kan du tilpasse din køreoplevelse til netop dine behov, så du blot kan nyde køreturen, når du sætter dig ind bag rattet. Der er desuden kræset for øjet med det sensuelle og varme design, der går igen indvendigt og udvendigt i alle Renault-modellerne – intet er overladt til tilfældighederne. Derfor finder du selvfølgelig et stort udvalg af personbiler fra Danmarks fjerde største bilmærke, der tilbyder uovertruffen sikkerhed og teknologi. 
 
Alle slags biler 
Hvad er et sensuelt ydre og uovertruffen sikkerhed og teknologi, hvis du ikke kan finde en model fra Renault, der passer til dig. Heldigvis har Renault formået at dække ethvert tænkeligt behov med deres brede udvalg. Du finder nemlig altid lækre modeller i forskellige størrelser lige fra den 100% elektriske ZOE, til den populære Renault Megane, der har plads til hele familien. Derudover finder du skønne SUV’er med høj indstigning og excellent kørekomfort, praktiske stationcars og den ultimative familiebil – nemlig MPV’en. Renault har skabt skønne biler siden 1898 og overrasker gang på gang med deres unikke biler og formidable køreegenskaber. Har du spørgsmål til vores Renault-modeller er du velkommen til at kontakte os. Du finder vores kontaktinformation lige her.

Helt ny Renault Austral

Den helt nye Renault Austral har harmoniske proportioner, en iøjnefaldende front og en karakteristisk lyssignatur. Dens elegante linjer er understreget af et skinnende sort tag, mens sidebeskyttelser i kontrast fremhæver den robuste profil.

Læs mere om Renault Austral her.

Renault Arkana

Arkana

Renault Arkana er en sportslig og rummelig SUV kombineret af slanke linjer og robust stil. Dens unikke design giver en muskuløs profil, god frihøjde og et interiør i topklasse.

Indvendigt byder Ankara på ergonomisk og moderne interiør af høj kvalitet med en brugervenlig konsolbetjening, et rummeligt passagerområde og stort bagagerum. Med de eksklusive farver, sportslige udtryk, særlige fælge med røde detaljer samt dobbelt udstødningsrør vil du helt sikkert blive forført ud over det sædvanlige.

Køreassistent og Easy Park Assist er blot nogle af de funktioner, som er udviklet for at øge din komfort og sikkerhed under kørslen. Samtidig har du mulighed for at vælge mellem 3 kørefunktioner (my-sense, eco og sport), samt at skræddersy dine køreture med det brugerdefinerede multi-sense-system i førerskærmen. Så er du klar til at tage det første skridt mod en førerløs oplevelse!

Læs mere om Renault Arkana her.

Renault Clio

Clio

Den nye Renault Clio er uden tvivl kærlighed ved første blik. Designet er imponerende og kendetegnet ved sofistikeret elegance med dynamiske linjer og former.

Det er dog ikke kun udseendet, der er helt i top. Det er køreoplevelsen også! I den stilfulde kabine er der kræset for detaljer og intuitiv teknologi. Trådløs mobilopladning og elektronisk stabilitetskontrol er blot nogle af de mange fordele som den nye Renault Clio tilbyder, samtidig med at den, på trods af sin lille størrelse, er designet til at være yderst rummelig.

Den 90hk/160Nm (Manuel) eller 90hk/142Nm (X-Tronic) turbo-benzinmotor giver Clio en hurtig reaktionsevne, smidig kørsel og et kontrolleret brændstofforbrug.

Optimer din køreoplevelse med Renault Clio.

Læs mere om Renault Clio her.

Renault Megane

Megane

Harmoniske linjer, lækre funktioner og gennemtænkte detaljer. Renault Megane er attraktiv og dynamisk med en raffineret silhuet og hightech interiør, der inviterer føreren og passagererne ind i et unikt rum af komfort, eksklusivitet og teknologi.

Megane er indbegrebet af en moderne og elegant bil med sin karakteristiske lyssignatur, udtryksfulde linjer og upåklagelige finish. Du kan desuden nyde det højteknologiske cockpit med sin store midterkonsol, strømlinede instrumentbræt samt nemme og intuitive navigation i den 9,3” skærm. Med Renault Megane får du ultimativt fransk design, masser af plads og køreglæde, så du kan leve livet fuldt ud. Er du klar til at skabe opmærksomhed?

Læs mere om Renault Megane her.

Megane E-Tech

Megane E-Tech 100% Electric er designet med til dig, der ønsker funktionelt interiør med adskillige teknologiske løsninger med en 774 cm2 stor skærm. Samtidig er E-Tech’en et af de letteste køretøjer i sin kategori, hvilket giver øget rækkevidde på helt op til 458 km.

En kompakt sedan i crossover stil med sportslige detaljer. Renault Megane E-Tech 100% Electric er en ren sensation, når det kommer til førsteklasses køreoplevelse. Det mærkes blandt andet i kabinen, der pga. midterkonsollens konstruktion frigiver store mængder plads. Desuden gør 3D-striben bagpå, kromdetaljer, 20” alufælge, køreassistancesystemer, parkeringsassistent samt den eksklusive Harman Kardon-lyd det svært at modstå Megane E-tech.

Læs mere om Renault Megane Electric.

Captur

Skil dig ud fra mængden! Captur gør brugertilpasningen optimal både indvendigt og udvendigt. Hvis du er på udkig efter en stor og rummelig familiebil med lækkert design og ny teknologi, så er den nye Captur den perfekte mini SUV til dig.

Renault Captur er Renaults dristige og urbane SUV, der blæser dig bagover med sit eksklusive, dynamiske og rå ydre. Du kan skræddersy din Captur, så den passer til netop dine præferencer, når det kommer til udstyr såvel som udseende. SUV’en er udstyret med den seneste teknologi og baner vejen for autonom kørsel uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Renault Captur er den ultimative crossover til dig, der ønsker høj indstigning, smart design og god kørekomfort – uanset om det er i byernes smalle gader eller på de danske motorveje.

Læs mere om Renault Captur her.

Renault Zoe

Zoe E-Tech

En forbavsende enkel bil i et moderne og dynamisk design. Renault Zoe E-Tech Electric er vores bud på den perfekte bil i miniklassen, der gennem en række forskellige miljøvenlige tiltag, som kabinesæder beklædt i 100% genbrugsstof og energibesparelsesfunktion, reducerer miljøpåvirkningen.

Zoe E-Tech Electric giver stor køreglæde takket være 100 kW motoren, og med sine 135 hestekræfter og et moment på 245 Nm er den både alsidig og komfortabel. Samtidig er bilen udstyret med mange køreassistentsystemer for at garantere din sikkerhed under alle forhold og gøre dine manøvreringer nemmere. Vær et skridt foran!

Læs om Renault Zoe E-Tech her.

Book prøvetur    [text form_id id:form_id "Book prøvetur" class:hidden class:ca-hidden class:d-none]

    VÆLG DIN AFDELING HER

    Klik på den ønskede afdeling du du ønsker at kontakte