Fords nye elbil

Danmarkspremiere

Fra 299.900 kr.

Fra i dag er det muligt at bestille den nye Ford Explorer. Med en imponerende rækkevidde på op til 602 km1, markant design, masser af udstyr som standard, fede features og virkelig skarpe priser, er det svært ikke at falde pladask for Fords nye 100 % elektriske SUV.

Ventetiden er forbi og fra i dag kan du bestille den nye Ford Explorer fra 299.900 kr. Fords nyeste elbil er tilgængelig i to varianter – Select og Premium, og den er på mange måder en Ford født på ny. Ford Explorer kombinerer den amerikanske arv med tysk teknik, da bilen er Fords første 100 % elektriske personbil, der er produceret i Europa – og til Europa.

Designet til alle slags eventyr

Som navnet antyder er Ford Explorer skabt til eventyr. Bilens design og rummelighed gør den ideel, uanset om du er til bykørsel eller eventyr med hele familien på bagsædet.

Fra 299.990 kr. kan du sætte dig godt til rette i den baghjulstrukne Ford Explorer Select, der har en standard rækkevidde på op til 384 km2. For blot 40.000 kr. mere kan du tage springet over i samme variant med udvidet rækkevidde, så du får op til hele 602 km1 på batteriet.

Ford Explorer Select

Ford Explorer Premium

Store forventninger til Ford Explorer

Ford Danmark går et ekstra spændende år i møde med lanceringen af den nye Ford Explorer.

– Der er ingen tvivl om, at vi har rigtig store forventninger til Ford Explorer. Vores kunder kan se frem til en elbil, der er helt i front på både rækkevidde og opladningstid, og som er proppet med en masse standardudstyr og teknologi, der gør kørslen ekstra komfortabel for vores kunder, siger Frank Skjærbæk, administrerende direktør, Ford Danmark.

I 2023 nåede den danske elbilbestand en historisk milepæl med 200.000 elbiler i Danmark. Mere end syv procent af den danske bilbestand udgøres dermed af elbiler, og forventningerne til i år er ikke mindre af den grund.

Ford Explorer Select eller Premium

Ford har gjort det simpelt med to varianter af Ford Explorer med en Select og en Premium variant, og uanset dit valg af drivlinje, kan du være sikker på, at din bil er toptunet med hensyn til komfort og sikkerhed.

Som standardudstyr i Explorer Select får du blandt andet 19” alufælge, LED-lygter for og bag, nøglefri adgang og start, bakkamera, opvarmede forsæder og rat, 12-vejs el-justerbart førersæde i Sensico kunst-dellæder med lændemassage, 14,6” justerbar SYNC Move touchskærm og meget mere.

For 20.000 kr. ekstra kan du rykke fra en Select over i en Premium, der er opgraderet med endnu mere lækkert standardudstyr. For eksempel 20” alufælge, B&O Premium audio system, fuldt kunstlæder på sæderne, håndfri el-bagklap, adaptive matrix LED-forlygter og ambientebelysning i regnbuens farver i bilens døre, midterkonsol og soundbar.

Intelligent og stilfuld

Ford Explorer er udstyret med et lithium-ion nikkel mangan kobolt (NMC) batteri, og med en opladning på cirka 25 minutter fra 10-80 %4 er du hurtig klar til dit næste eventyr i den nye Ford Explorer. Med ’Ford BlueOval Charge’ kan du for eksempel benytte dig af de mere end 600.000 ladepunkter i Europa5 via FordPass-appen, hvilket også inkluderer lynladestationer fra IONITY.

Det er ikke kun opladningen af Ford Explorer, der går hurtigt. Explorer kan accelerere hurtigere end en Ford Performance Focus ST, og med 340 hk kan den firhjulstrukne variant gå fra 0-100 km/t på bare 5,3 sekunder. Samme variant kan desuden trække op til 1.200 kg6på krogen.

Bilens intelligente køreindstillinger sikrer en behagelig køreoplevelse uanset vejens underlag. I den baghjulstrukne Ford Explorer kan du vælge mellem indstillingerne, ’Normal’, ’Eco’, ’Sport’ og en individuel indstilling, som du selv kan sammensætte på baggrund af dine egne præferencer. I den firhjulstrukne Ford Explorer er ’Traction’ køreindstillingen desuden også tilgængelig.

Indvendigt i Ford Explorer er der masser af komfort, spændende features og smarte detaljer. Udover nøglefri adgang og start har bilen også ’Easy Start’, hvilket betyder at bilen automatisk tænder, idet du sætter dig i bilens forsæde og blot har bilnøglen i lommen.

Mellem bilens forsæder kan du opbevare din computer, vandflasker eller andet i den 17 liter store MegaConsole. En 14,6” SYNC Move justerbar touchskærm kan hæves eller skænkes efter dit behov, mens skærmen samtidig dækker over et lille opbevaringsrum, hvor du sikkert kan opbevare din telefon eller pung. Når du forlader bilen, og bilen låses, bliver rummet også automatisk låst.

Ford Explorers bagagerum på 450 liter er ikke bare rummeligt, men også særlig smart, da det kan justeres i højden, så læssekanten ændres, og der dermed skabes endnu mere plads til opbevaring.

Sikkerhedsudstyret er naturligvis også helt i top i bilen med adskillige førerassistance-systemer med bl.a. Bind Spot information System (BLIS), intelligent adaptiv fartpilot, trafikskilt genkendelse og udstigningsalarm, som aktiveres ved risiko for kollision fra vejkant. Parkeringssensor for og bag samt bakkamera er naturligvis også standard.

Ford Explorer er tilgængelig i lanceringsfarven – metalfarven ’Arctic Blue’, som er tilgængelig uden omkostninger, og derudover også i ’Frozen White’ samt metalfarverne ’Magnetic’, Agate Black’, ’Blue My Mind’ og ’Lucid Red’ som alle fås mod en merpris.

Læs mere om Explorer og bestil den her.

Åbningstider

Bemærk vores ændrede åbningstider i sommerferien
Holbæk

Fra og med uge 27 til og med uge 32 (1/7 – 12/8)

Salg
Man til fre: 9.00 – 17.30
Lørdag: 10.00 – 14.00
Søndag: Lukket

Eftermarked
Man til tors: 7.30 -15.30
Fredag: 7.30 til 15.00

Slagelse

Fra og med uge 27 til og med uge 34 (1/7 – 26/8)

Salg (uge 27 – 34)
Man til fre: 9.00 – 17.30
Lørdag: Lukket
Søndag: 11.00 – 15.00

Eftermarked (uge 27 – 32)
Man til tors: 7.30 -15.30
Fredag: 7.30 til 15.00

Kalundborg

Fra og med uge 27 til og med uge 32 (1/7 – 12/8)

Salg har åbent som normalt – dog lukket i uge 30.

Værksted, skadecenter og reservedele (uge 27 – 29 & 31 – 32)
Mandag – torsdag: 7.30 -15.30
Fredag: 7.30 – 15.00

HELE FORRETNINGEN ER LUKKET I UGE 30

Book prøvetur    [text form_id id:form_id "Book prøvetur" class:hidden class:ca-hidden class:d-none]

    VÆLG DIN AFDELING HER

    Klik på den ønskede afdeling du du ønsker at kontakte