Dacia forhandler

Holbæk & Kalundborg

Dacias modelprogram - du finder Dacia i Holbæk og Kalundborg

DACIA JOGGER
Læs mere her
DACIA SPRING
Læs mere her
DACIA DUSTER
Læs mere her
DACIA SANDEROLæs mere her
dacia sandero stepway
DACIA SANDERO / SANDERO STEPWAY Læs mere her
DACIA LOGAN MCV Læs mere her
DACIA DUSTER Læs mere her
DACIA LODGY Læs mere her

Dacia – Danmarks hurtigst voksende bilmærke!

Danmarks nye bilmærke, Dacia, får du biler af højeste kvalitet for små penge. Siden Dacia er ejet af Renault kan du som Dacia-ejer forvente samme høje standard i kvalitet og kundetilfredshed som Renault-ejere. Med en ny Dacia følger tre års garanti samt mulighed for at benytte tilbud som finansiering, forsikring og serviceaftaler. Det gør hverdagen for Dacia-ejere mere overskuelig og lettere, hvilket bl.a. har gjort Dacia til det hurtigst voksende bilmærke i Europa. Når du køber en Dacia, gør du som 2,3 millioner mennesker allerede har gjort, og du vil også opleve en smart løsning til en god pris.

Dacia Duster

Den nye Duster er en veludstyret og rummelig familiebil med et stilfuldt ydre og et komfortabelt indre, der kan købes til lave Dacia-priser.

Mens ydersiden er prydet med detaljer som Y-formede lyssignaturer på fronten og et 3D-designet kølergitter, er den indvendigt udstyret med lækkert interiør, en midterkonsol med glidende armlæn og 1,1 liters opbevaringsrum samt multiviewkamera og andre smarte funktioner i displayskærmen. Du kan desuden drage fordel af 2 USB-porte foran og 2 USB-porte bag i bilen for at imødekomme hele familiens behov.

Læs mere om Dacia Duster.

Dacia Sandero

Med den nye Dacia Sandero kan du forvente en bil i et prestigefyldt og attraktivt design med omhyggeligt designet interiør samt en kabine med plads til at hele familien – det hele til en overkommelig pris.

Sanderos er spækket med automatik. Mens de nedblændede LED-forlygter automatisk tænder og giver bedre udsyn dag og nat, kan du nyde godt af den automatiske aktivering af vinduesviskere, såfremt det begynder at regne.

Læs mere om Dacia Sandero.

Dacia Spring

Dacia Spring er Dacias bud på den perfekte minibil. Den er kompakt, men rummelig! Udover fire sæder i fuld størrelse og det modulære indvendige design har Dacia Spring det bedste indenfor Dacia-teknologi. Du får nemlig problemfri kørsel med din MY Dacia-mobilapp. Forudindstil temperaturen i kabinen, tjek batteriniveauet på dit batteri og aktivér eller deaktivér opladning fra din smartphone.

Spring har en rækkevidde på op til 230 km i WLTP blandet kørsel og 305 km i WLTP bykørsel. Dens kompakte batteri (26,8 kWh) kan, når det er fuldt opladt, dække op til en uges bykørsel!

Læs mere om Dacia Spring.

Dacia Jogger

Dacia Jogger er en smart påklædt familiebil med plads til 7 personer. Bagagerummets volumen, de smarte opbevaringsrum og den modulopbyggede indretning med 64 forskellige kombinationer gør den helt nye Jogger til den perfekte partner til alle dine køreture.

Dacia Jogger kan derudover tilvælges med håndfrie funktioner. Åben dørene og start motoren. Det har aldrig været så enkelt! Dit håndfri kort tager sig af alting inde fra din taske eller din lomme. Den elektroniske parkeringsbremse er nem at bruge og giver dig en mere jævn kørsel. Samtidig tændes forlygterne automatisk, hvilket giver dig optimal sigtbarhed uanset forholdene.

Læs mere om Dacia Jogger.

dacia sandero stepway

Dacia Sandero Stepway

Sandero Stepway forstærker sin crossover-karakter med den karakteristiske forende, som er fremhævet af det unikke kølergitter og den nye Y-formede lyssignatur.

Oplev Dacia Sandero Stepway hos Bin2Bil i Holbæk og Kalundborg.

Læs mere om Dacia Sandero Stepway.

Dacia Lodgy

Når det gælder Dacia Lodgy er kun prisen lille. Den fås med både 5 eller 7 komfortable og lettilgængelige pladser, og så er den særdeles rummelig. Du kan forvente høj komfort med rigtig god plads på alle rækker (2 eller 3 rækker afhængig af model), et stilrent interiør, et bagagerum, der hører til blandt de bedste i klassen, og udstyr, der både er moderne og praktisk. Lodgy leverer den velkendte stabilitet og robusthed som en Dacia. Takket være dieselmotoren dCi 90 med direkte indsprøjtning og turbo er den desuden brændstoføkonomisk. Med god plads til alle, komfort, økonomisk motor, praktisk udstyr samt 3 års garanti eller 100.000 km (afhængigt af, hvad der kommer først) lever Dacia Lodgy op til alle de forventninger, som enhver familie har til en bil i dag.

Læs mere om Dacia Lodgy​.

Book prøvetur    [text form_id id:form_id "Book prøvetur" class:hidden class:ca-hidden class:d-none]

    VÆLG DIN AFDELING HER

    Klik på den ønskede afdeling du du ønsker at kontakte