Se vores åbningstider i Påsken under kontakt – Gældende fra den 10. April

Dacia

– Det nye store bilmærke til smĂĄ priser!

Dacias modelprogram - du finder Dacia i Holbæk og Kalundborg

DACIA LOGAN MCV Læs mere her
DACIA SANDERO / SANDERO STEPWAY Læs mere her
DACIA DUSTER Læs mere her
DACIA LODGY Læs mere her

Dacia – Danmarks hurtigst voksende bilmærke!

Danmarks nye bilmærke, Dacia, får du biler af højeste kvalitet for små penge. Siden Dacia er ejet af Renault kan du som Dacia-ejer forvente samme høje standard i kvalitet og kundetilfredshed som Renault-ejere. Med en ny Dacia følger tre års garanti samt mulighed for at benytte tilbud som finansiering, forsikring og serviceaftaler. Det gør hverdagen for Dacia-ejere mere overskuelig og lettere, hvilket bl.a. har gjort Dacia til det hurtigst voksende bilmærke i Europa. Når du køber en Dacia, gør du som 2,3 millioner mennesker allerede har gjort, og du vil også opleve en smart løsning til en god pris.

Dacia Duster

Den nye Duster er veludstyret og rummelig, men den kan stadig købes til lave Dacia-priser. Dacia Duster kan fås med både hastighedsbegrænser og cruise-control, baksensor, udetermometer og elruder. Desuden kan du få et simpelt og intuitivt multimediesystem kaldet MEDIA NAV. Det betjenes med en 7” touch screen, der kan skifte mellem navigation, telefoni, musik og radio. Ved brug af Bluetooth® kan du telefonere håndfrit eller lytte til trådløs musik fra din telefon eller en anden bærbar enhed. Du kan desuden også tilslutte disse via USB eller Jack-stik. MEDIA NAV er en pålidelig måde at interagere med din Duster, og så er den 100 procent anvendelig.

Læs mere om Dacia Duster.

Dacia Sandero / Sandero Stepway

Med den nye Dacia Sandero kan du forvente en bil i et prestigefyldt og attraktivt design, et omhyggeligt udført interiør med mange funktioner, en kabine med plads til at have hele familien med, veludført finish – og det hele til en overkommelig pris. De fem store sæder byder dig velkommen, og den intelligente teknologi garanterer dig komfort og sikkerhed. Den nye Dacia Sandero er uimodståelig – og så er den garant for pålidelighed, sikkerhed og holdbarhed.

Hvis du vil have en bil med en stærk personlighed, vil Stepway-udgavens karakteristiske design være noget for dig. 16″ Flex stĂĄlfælge, tofarvede kofangere for og bag, tĂĄgelygter, tofarvede tagbøjler og indfarvede el-sidespejle med varme som standardudstyr gør Sandero Stepways ny-designede frontparti og karosseri til en homogen og markant udgave.

Sandero Stepway bibeholder desuden alle sine allroad-egenskaber, da den byder på ekstre frihøjde (4 cm mere end Sandero Base og Ambiance), kraftige motorer og større hjulkasser. Med Sandero Stepway er du garanteret en robust og driftsikker bil, der er designet til at klare selv de mest krævende klimatiske forandringer og vejrforhold. Den er oplagt til offroad-kørsel.

Læs mere om Dacia Sandero.

Dacia Logan MCV

Har du brug for plads og stor alsidighed, er Dacia Logan MCV lige noget for dig. Med et bagagerum pĂĄ 573 liter og fem siddepladser er du godt dækket ind. Har du brug for mere plads i bagagerummet eller pĂĄ bagsædet er splitbagsædet (1/3 – 2/3) en yderligere fleksibilitetsfaktor. Det giver dig ekstra plads, nĂĄr du har brug for det. Desuden gør den lave læssekant, at du har nem adgang til alt, hvad Dacia Logan MCV tilbyder – og intet af det koster ekstra.

Læs mere om Dacia Logan MCV.

Dacia Lodgy

Når det gælder Dacia Lodgy er kun prisen lille. Den fås med både 5 eller 7 komfortable og lettilgængelige pladser, og så er den særdeles rummelig. Du kan forvente høj komfort med rigtig god plads på alle rækker (2 eller 3 rækker afhængig af model), et stilrent interiør, et bagagerum, der hører til blandt de bedste i klassen, og udstyr, der både er moderne og praktisk. Lodgy leverer den velkendte stabilitet og robusthed som en Dacia. Takket være dieselmotoren dCi 90 med direkte indsprøjtning og turbo er den desuden brændstoføkonomisk. Med god plads til alle, komfort, økonomisk motor, praktisk udstyr samt 3 års garanti eller 100.000 km (afhængigt af, hvad der kommer først) lever Dacia Lodgy op til alle de forventninger, som enhver familie har til en bil i dag.

Læs mere om Dacia Lodgy​.

Book prøvetur    VÆLG DIN AFDELING HER

    Klik på den ønskede afdeling du du ønsker at kontakte